.

.

Организатор На Алатки За Коса БУСОКИП/Држач За Фен За Коса Ѕид. Голем Држач За Топла Алатка За Мијалник за Мијалник за Бања За Виткање, Фен, Исправувач, Рамно Железо.

Организатор На Алатки За Коса БУСОКИП/Држач За Фен За Коса Ѕид. Голем Држач За Топла Алатка За Мијалник за Мијалник за Бања За Виткање, Фен,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

- Соодветен И Разумен Простор-12,2 х 6,9 х 5,9 инчиСодржи 5 различни прегради за организирање на вашите омилени алатки за коса. Овој држач за фен за коса има многу компактен дизајн со голем капацитет за складирање. Многу погодно организирање на работната површина и суетата во бањата. Quallestration-нашиот организатор на алатки за коса е изработен од висококвалитетно железо и е изграден да трае! Целиот производ е изработен од цврста железна плоча со издржлива површина отпорна на ' рѓа. Овој производ е лесен за чистење и нега, само избришете со влажна крпа. Нашиот материјал е многу отпорен на вода, што му овозможува на овој организатор да трае years.It има природен и елегантен изглед и лесно може да одговара на секој стил на мебел. €®Практична и Разноврсна quosokip фризерска решетка за складирање е дизајнирана со пространи слотови и повеќе прегради за складирање. Тоа не е само фризерска кутија за складирање алатки, покрај складирање на фен за коса, пегли за виткање, пегла за коса, долгата предна преграда може да ја организира и вашата шминка, лосион и производи за убавина,козметика, производи за нега на кожа , четки за шминка и многу повеќе. €®Практичен и Паметен држач за фен за коса BUSOKIP има 2 отстранливи корпи за складирање кои можат да складираат железо за виткање, рамно железо, пегла за коса, држач за четки, обезбедувајќи безбедно Место за брзо ладење на овие топли алатки и безбедно складирање без да се грижите за топење на други додатоци за бања. Отстранливата корпа за складирање може да се закачи и на страната на организаторот за да се зголеми капацитетот на целата кутија за складирање. €®Совршен Подарок И 100% Задоволство ● за оние кои сакаат да бидат чисти и уредни, ова е совршен подарок за да додадете стилски допир на шалтерите и суетите во бањата.

Други карактеристики

Најдобри понуди