.

.

Гадра Силиконска Четка За Тоалет И Држач За Држач, Четка За Тоалетна Чинија Со Влакна Што НЕ Се Гребеат, Комплет За Чистење 2 Четки За Организација За Складирање Бањ?

Гадра Силиконска Четка За Тоалет И Држач За Држач, Четка За Тоалетна Чинија Со Влакна Што НЕ Се Гребеат, Комплет За Чистење 2 Четки За Организација

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Пакетот Вклучува : 1 Држач, 1 ѕиден стап без обележување, 2 четки со 2 рачки и 2 дијатомски кал Овој комплет за четки за тоалет е задолжителен во чистењето на бањата и многу издржлив. Флексибилни и Меки Влакна : магичната четка за тоалет со густ материјал за влакна е изработена од ТПР. Може да навлезе длабоко во цевките или жлебовите, лесно да ги исчисти мртвите дамки од аголот и нема да му наштети на ѕидот на тоалетот. Дизајн за брзо сушење : дизајнот на шуплива дренажа на држачот гарантира дека водата што капе од главата на четката може брзо да влезе во резервоарот за складирање вода. Ставете ја дијатомската кал во фиоката за складирање вода на дното за да го забрзате сушењето и да ја апсорбирате влагата, спречувајќи непријатни мириси поради ненавремено сушење на влагата. Ergономска Рачка : рачката е изработена од висококвалитетен ПП кој е цврст и лесен. Обезбедува цврст стисок додека чистите и се чувствува удобно во раката. Лесно Складирање : задната половина од држачот е наменета за сува вода, а предната половина има голем отвор за складирање што е погодно за складирање работи како средство за чистење тоалети.

Други карактеристики

Најдобри понуди