.

.

Hemoton 1pc паста за заби, електричен соковник за заби Детска паста за заби Детска паста за заби, паста за паста за заби, стои автоматска паста за заби за заби за заби, реш?

Hemoton 1pc паста за заби, електричен соковник за заби Детска паста за заби Детска паста за заби, паста за паста за заби, стои автоматска

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Виси држач за четкичка за заби- без раце за паста за паста за заби автоматски паста за паста за заби, прицврстувач на wallид, монтиран за заби, бања за миење садови Паста за заби- Тоа им овозможува на вашите деца можност да ја распределат пастата за заби, без да прават и отпад. Диспензерот за стискање на цевки-Dispидот поставен за заби за заби е изработен од ABS пластика, што е практично и. Автоматски диспензер за паста за заби- Диспензерот за паста за заби доаѓа низ супер леплива подлога за вшмукување на задниот дел, не треба да влечете дупки во идот, можете да го лепите директно на wallидот на бањата. Слики за паста за паста за заби- држач за четкичка за заби за заби, притиснете го копчето неколку пати за да отстраните кој било воздух во рамките на диспензерот за паста за заби додека не излезе паста за заби од млазницата. Виси држач за четкичка за заби- без раце за паста за паста за заби автоматски паста за паста за заби, прицврстувач на wallид, монтиран за заби, бања за миење садови. Паста за заби- Тоа им овозможува на вашите деца можност да ја распределат пастата за заби, без да прават и отпад. Диспензерот за стискање на цевки-Dispидот поставен за заби за заби е изработен од ABS пластика, што е практично и. Автоматски диспензер за паста за заби- Диспензерот за паста за заби доаѓа низ супер леплива подлога за вшмукување на задниот дел, не треба да влечете дупки во идот, можете да го лепите директно на wallидот на бањата. Слики за паста за паста за заби- држач за четкичка за заби за заби, притиснете го копчето неколку пати за да отстраните кој било воздух во рамките на диспензерот за паста за заби додека не излезе паста за заби од млазницата. Список на пакети 1 x Карактеристики на диспензерот за заби - боја : сина паста за заби. - Големина : 14,00 x 8,00 x 6,00 см/ 5,50 x 3,14 x 2,36 инчи мултифункционален wallид монтиран за заби за четкичка за заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди