.

.

Сопруга помошник Вртлив Пешкир Бар Бања Ѕид Монтирани Пешкир Решетката Замав Надвор Ротирачки Закачалка Држач За Крпи Чување Организатор Заштеда На Простор За Ба?

Сопруга помошник Вртлив Пешкир Бар Бања Ѕид Монтирани Пешкир Решетката Замав Надвор Ротирачки Закачалка Држач За Крпи Чување Организатор

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Изработен од висококвалитетен материјал, цврст и издржлив во употреба Оваа закачалка за складирање крпи за бања е дефинитивно направена да трае со години. Ротирачка решетка за крпи, прачката може да биде произволна ротирана за 360 степени, може да биде погодно замав за лесен пристап и пронаоѓање на предмети и да се турка до ѕидот кога не се користи за складирање за заштеда на простор. Задебелена прачка од нерѓосувачки челик, отпорна на ' рѓа и заштита од корозија. За да спречите случајно паѓање на крпи на земја, како и ефикасно да избегнете гребење. Тип монтиран на ѕид, лесен за инсталирање, вклучува хардвер за монтирање. Забележете дека не е потребно склопување додека можете само брзо и лесно да ја монтирате закачалката за крпи користејќи го обезбедениот хардвер. Едноставен, но елегантен дизајн, кој се користи за закачување крпа, крпа за капење и облека. Изработен од висококвалитетен материјал, цврст и издржлив во употреба. Оваа закачалка за складирање крпи за бања е дефинитивно направена да трае со години. Ротирачка решетка за крпи, прачката може да биде произволна ротирана за 360 степени, може да биде погодно замав за лесен пристап и пронаоѓање на предмети и да се турка до ѕидот кога не се користи за складирање за заштеда на простор. Задебелена прачка од нерѓосувачки челик, отпорна на ' рѓа и заштита од корозија. За да спречите случајно паѓање на крпи на земја, како и ефикасно да избегнете гребење. Тип монтиран на ѕид, лесен за инсталирање, вклучува хардвер за монтирање. Забележете дека не е потребно склопување додека можете само брзо и лесно да ја монтирате закачалката за крпи користејќи го обезбедениот хардвер. Едноставен, но елегантен дизајн, кој се користи за закачување крпа, крпа за капење и облека.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Zinc Alloy Base + 201 Stainless Steel Bar
Arm Qu ty:
2 Arms, 3 Arms (optional)
Size:
2 Arms:
Approx. 13.5*4.3*35 cm / 5.3*1.7*13.8 inch
3 Arms:
Approx. 17.5*4.3*35 cm / 6.9*1.7*13.8 inch
Weight:
Approx. 308-396g / 10.9-14.0 oz
Package list:
1 * Towel Rack with Accessories:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди