.

.

Здрава Чаша За Чување Брич Со Ѕид Организатор На Туш Стил Монтирање За Четки За Заби Држач За Држачи, Едноставни Додатоци За Решетки Вшмукување Паста За Заби Бања Б?

Здрава Чаша За Чување Брич Со Ѕид Организатор На Туш Стил Монтирање За Четки За Заби Држач За Држачи, Едноставни Додатоци За Решетки Вшмукување

DEN 219.20

Количина на стоки
Тековен

ДРЖАЧ ЗА РЕШЕТКА за ЧЕТКИ за ЗАБИтоа е добра решетка за складирање, нема да зазема премногу простор ПЕШКИР РЕШЕТКАТА ВШМУКУВАЊЕ ЧАШАБЕЗБЕДНОСТ : АБС материјал, без мирис, без БПА, мазни и несечени раце, безбедни за употреба. БЕЗБЕДНОСТ : абс материјал, без мирис, без БПА, мазни и несечени раце, безбедни за употреба. КОНТЕЈНЕР ЗА ЧЕТКА за забиИскрена Услуга - без разлика дали имате какви било прашања, ние ќе ви дадеме одговор во рок од 24 часа. БАГАЖНИКОТ ЗА ЧЕТКИ за ЗАБИ користи Лесен за инсталирање и употреба. БАЊА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ОРГАНИЗАТОРМатеријал : Пластика. Список на пакети 2 карактеристики на решетката за складирање х-Лесен и удобен за инсталирање, тој е многу практичен во употреба дозер за четки за заби. - Исто така може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, ќе им се допадне држач за четка за заби за туширање. - Изработен од материјал, тој е цврст за долго време користење, лесен и нема Или Аголна Решетка за Ѕид. - Материјал : пластична четка за заби држач за вшмукување. - Добра решетка за складирање за вашата бања и нема да ви одземе премногу простор за вшмукување на решетката за крпи.

Други карактеристики

Најдобри понуди