.

.

Американска Мека Ленена Крпа За Плажа, 4 - Спакувани Крпани Со Пруги Од Кабана Памучни Крпи за Базен, 30х60 Во Преголеми Крпи За Плажа, Меки Апсорбирачки Крпи За Пливањ?

Американска Мека Ленена Крпа За Плажа, 4 - Спакувани Крпани Со Пруги Од Кабана Памучни Крпи за Базен, 30х60 Во Преголеми Крпи

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Врвен Квалитет 4 СПАКУВАНИ Крпи за Плажа и Базен се Направени со 100% памук Кој Е Мек и Апсорбирачки Овие Преголеми Големи Крпи За Базен На Плажа Се 30 во х 60 инчи. Густината на Овие Крпи за Пливање е 450 ГСМ и Двојно Зашиени На Долги Страни. Затоа, Тој е Многу Мек, Густ, Абсорбента и Издржлив. Овие Крпи за Плажа се сертифицирани СО OEKO-TEX СТАНДАРД 100 и Тестирани за Штетни Материи. ОВАА СТАВКА МОЖЕ ДА СЕ ВРАТИ И Е ВО СОГЛАСНОСТ СО ПОЛИТИКАТА ЗА ВРАЌАЊЕ И ВРАЌАЊЕ НА СРЕДСТВАТА. Врвен Квалитет 4 СПАКУВАНИ Крпи за Плажа и Базен се Направени со 100% памук Кој Е Мек и Апсорбирачки. Овие Преголеми Големи Крпи За Базен На Плажа Се 30 во х 60 инчи. Густината на Овие Крпи за Пливање е 450 ГСМ и Двојно Зашиени На Долги Страни. Затоа, Тој е Многу Мек, Густ, Абсорбента и Издржлив. Овие Крпи за Плажа се сертифицирани СО OEKO-TEX СТАНДАРД 100 и Тестирани за Штетни Материи. ОВАА СТАВКА МОЖЕ ДА СЕ ВРАТИ И Е ВО СОГЛАСНОСТ СО ПОЛИТИКАТА ЗА ВРАЌАЊЕ И ВРАЌАЊЕ НА СРЕДСТВАТА. Американскиот Мек Лен нуди совршена Преголема Колекција коронадо крпи за Плажа со пруги кабана и се достапни во различни живописни Бои И Дизајн. Овие крпи се ткаени со 100% Памук обоен со Предиво со Прстен, кој нема да избледи, да се намали и ќе ви трае многу години. Овие крпи се обоени предиво пред производството за да обезбедат подлабока и поцврста боја.

Други карактеристики

Најдобри понуди