.

.

ZXB-продавница за бања за заби држач за четкичка за заби креативно држач за четки за заби бесплатно удирање со повеќе функционални бањи решетката за бања, монтиран с?

ZXB-продавница за бања за заби држач за четкичка за заби креативно држач за четки за заби бесплатно удирање со повеќе функционални

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Добредојдовте на споделување и повратни информации за да можеме да ви обезбедиме подобри производи и услуги (Новите производи се ажурираат секој ден, благодарам!). Мултифункционален сет на држачи за четки за заби, ултра лесен, компактен, совршен решетка за складирање на бања, поставен доволно за да се сместат четки за заби, паста за заби, жилети, средства за чистење на лицето, чешли и други производи за бања. Функцијата за складирање е лесна за ракување и лесна за чување. Користејќи висококвалитетен материјал ABS, тој е издржлив, без мирис, безбеден и здрав и може да се користи со доверба. Има дупка за одвод на дното за да се исцеди водата брзо, оставајќи никаква скала и нема мртви агли. Добредојдовте на споделување и повратни информации за да можеме да ви обезбедиме подобри производи и услуги. (Новите производи се ажурираат секој ден, благодарам!). Мултифункционален сет на држачи за четки за заби, ултра лесен, компактен, совршен решетка за складирање на бања, поставен доволно за да се сместат четки за заби, паста за заби, жилети, средства за чистење на лицето, чешли и други производи за бања. Функцијата за складирање е лесна за ракување и лесна за чување. Користејќи висококвалитетен материјал ABS, тој е издржлив, без мирис, безбеден и здрав и може да се користи со доверба. Има дупка за одвод на дното за да се исцеди водата брзо, оставајќи никаква скала и нема мртви агли. Име на производот : Мултифункционална држач за четкичка за заби Материјал : ABS, Asproduct Тежина : Околу 0,5 kgproduct Боја : Црна и White Product Големина : Должина 17* Ширина 13* Висина 12.5cmapplicable Сцена : Дома бања, хотелска бања, итн. Боја пред набавката.2 не вклучува други предмети од оние прикажани на фотографијата на производот.

Други карактеристики

Најдобри понуди