.

.

Вив Туш Мат-22 од 22 Квадратни Нелизгачки Големи Бања Мат За Када-Патентиран Дизајн - Вшмукување Чаша Влечење Лизгање Рампа За Тезги Подови Када-Текстура Гума Со Одво?

Вив Туш Мат-22 од 22 Квадратни Нелизгачки Големи Бања Мат За Када-Патентиран Дизајн - Вшмукување Чаша Влечење Лизгање Рампа За Тезги Подови Када-Текстура

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

СИЛЕН ЗАФАТ ЗА ВШМУКУВАЊЕ ЧАША : силен зафат што не се лизга е обезбеден од 116-те индивидуални вшмукувачки чаши кои ја закачуваат подлогата на мазната површина на секој туш Уникатниот дизајн на вшмукување чаша им овозможува да останат безбедно на место кога се влажни. ПРАКТИЧНО ЦЕНТРАЛНО ОДВОДНУВАЊЕ : Елиминирајте го стоењето во базен со вода поради лошата дренажа. Безбедно дозволувајќи водата да се исцеди, подлогата има дупка за одвод во центарот од 6 инчи. ПАТЕНТИРАНА ПОВРШИНА ШТО не СЕ ЛИЗГА : Нашата Подлога за Туширање Од Виве е 22" на 22". Неговата текстура површинапатентиран дизајнќе ви обезбеди исклучителна влечна сила и стабилност. Ќе покрие многу голем дел од подот за туширање. Тоа ќе ви обезбеди безбедно, удобно подножјеза заштита од опасни падови. Совршено е за постари лица, деца и оние со загриженост за рамнотежа. БЕЗ ЛАТЕКС : Конструиран со гума без латекс, издржливата гумена подлога е природно отпорна на лизгање, обезбедувајќи дополнителна стабилност и влечење.

Други карактеристики

Најдобри понуди