.

.

Eniboe туш кади 2 пакет Организатор за туширање од не'рѓосувачки челик лепила полици за туширање wallид монтиран туш решетка за внатре, без дупчење организатор за бања в?

Eniboe туш кади 2 пакет Организатор за туширање од не'рѓосувачки челик лепила полици за туширање wallид монтиран туш решетка за внатре,

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

【Различен од другите полица за туширање】 се-во-еден дизајн, вие сте повеќе од само 2 решетки за туширање, 3 лепила и 10 дополнителни куки, вклучувајќи 1 сапун, 1 чаша за паста за заби, 2 држачи за жилет (или висечки пискави за туширање) , 2 електрични држачи за глава за четки за заби (или висат редовна тенка четка за заби) и 4 куки Подобар избор за вас да ја организирате вашата бања преголем шампон и балсам. 【Силно оптоварување со оптоварување-воопшто нема проблем да се одржи 20 фунти додаток за туширање. Кошница за складирање на туш за внатрешно туш е самолеплива со супер лепак, не грижете се за тоа дека ќе падне од wallидот. Солиден, водоотпорен и се спротивставува на 'рѓата ,. Не е засегната од пареата во вода во бањата. 【Држач за шампон со двојно слој】 Компонирајте со кадини за туширање со две големини. Големата корпа за туширање (29,6*10,8*6,6 см) го чува голем шампон и гел за туширање, а малата организација за туширање (29*9,7*5,5 см) ги чува производите за нега на кожата. Вашата бања веќе не е неуредна. Или да се користи во кујната за чување шишиња за зачини, организирање кујнски материјали. Rand решетката за складирање на туш од не'рѓосувачки челик за внатрешно туш】 Rustpoof. Мазната површина е лесна за чистење. И шуплив дизајн за брза дренажа. Може да се користи како решетка за складирање на бања, полица за туширање, кади за туширање, организатор за туширање, полици за туширање, лавици за туширање, организатор на полица за шампон, држач за шампон за туш, кујнски зачини. 【Апликација】 Погодна за организирање на мали предмети за бања, на пример : голем шампон, балсам, миење на телото, миење на лицето, мијалник, лофула, четка за заби, крем за бричење и брич! Можете да инсталирате леплива туш кади на сите мазни и цврсти површини како станбени бањи, тоалети, кујни, итн., Користете го по 24 часа. 【Различен од другите полица за туширање】 се-во-еден дизајн, вие сте повеќе од само 2 решетки за туширање, 3 лепила и 10 дополнителни куки, вклучувајќи 1 сапун, 1 чаша за паста за заби, 2 држачи за жилет (или висечки пискави за туширање) , 2 електрични држачи за глава за четки за заби (или висат редовна тенка четка за заби) и 4 куки. Подобар избор за вас да ја организирате вашата бања преголем шампон и балсам. 【Силно оптоварување со оптоварување-воопшто нема проблем да се одржи 20 фунти додаток за туширање. Кошница за складирање на туш за внатрешно туш е самолеплива со супер лепак, не грижете се за тоа дека ќе падне од wallидот.

Други карактеристики

Најдобри понуди