.

.

Сет За БАЊА ВО СПОРТБЛ Рачка Четка За Тоалет, Силиконска Четка За Тоалет Во Форма На Школка Дома Бања Монтирана На Ѕид Тоалетна Четка Четка За Чистење тоалет 1 парчи?

Сет За БАЊА ВО СПОРТБЛ Рачка Четка За Тоалет, Силиконска Четка За Тоалет Во Форма На Школка Дома Бања Монтирана На Ѕид Тоалетна Четка

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

- Ќе добиете четка за чистење тоалет, совршена за чистење на бања, добар избор за домашна употреба - Четката за тоалет е изработена од силиконски и ТРП материјал, што е и практично, и може да се користи долго време. - Дизајнот на долгата рачка на четката за чистење, ефективната глава на четката и дизајнот монтиран на ѕид може да обезбедат практичност на неговото чистење и употреба. - Ѕидната четка за тоалет е лесна и пренослива, лесна за употреба, може да ви помогне да имате чиста и уредна средина за капење. - Четката за тоалет во бањата има широк спектар на апликации, погодна за употреба во семејни бањи, R, приколки за патувања и други места. Карактеристики-Боја : Сина.- Големина : 41Х10, 5СМ.- Материјал : КОЛКОВИ, ТПР, Силикон - ќе добиете четка за чистење тоалет, совршена за чистење на бања, добар избор за домашна употреба.- Четката за тоалет е изработена од силиконски и ТРП материјал, што е и практично, и може да се користи долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди