.

.

FVRTFT полица за полици за складирање на решетката за складирање на решетката за миење садови за миење садови за миење садови за миење садови, шампон за складирање на ?

FVRTFT полица за полици за складирање на решетката за складирање на решетката за миење садови за миење садови за миење садови

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Лесен и издржлив висок квалитет 6063 вселенски алуминиум е водоотпорен, докажан од 'рѓа и антикорозија Инсталирање на дупчење, ние нудиме хардверски пакет за дупчење-можете да користите машина за дупчење од 6мм за лесно да ја инсталирате на wallидот за да ја направите полицата посилна без да се грижиме за одеднаш да падне, за да не ги скршите омилените тоалети. Максимално оптоварување со тежината-секој решетка за туширање лесно може да држи 2 шишиња шампон, 2 шишиња гел за туширање, сапун и други производи за бања. Може да носи 10 кг. Широко користена-модерна решетка за туширање со 2 куки, кои можат да висат топки за туширање и други предмети, многу погодни за бањи и кујни. Современа едноставност-ова складирање на туш заштедува простор и ја прави вашата бања повеќе уредна. Лесен и издржлив висок квалитет 6063 вселенски алуминиум е водоотпорен, докажан од 'рѓа и антикорозија. Инсталирање на дупчење, ние нудиме хардверски пакет за дупчење-можете да користите машина за дупчење од 6мм за лесно да ја инсталирате на wallидот за да ја направите полицата посилна без да се грижиме за одеднаш да падне, за да не ги скршите омилените тоалети. Максимално оптоварување со тежината-секој решетка за туширање лесно може да држи 2 шишиња шампон, 2 шишиња гел за туширање, сапун и други производи за бања.

Други карактеристики

Material:
Aluminum
Dimensions:
radius 21cm, basket height 4.2cm, angle 90, hook length 6.5cm, width 1.1cm :
(Due to manual measurement, there will be an error of 1-3mm.) :
Color:
Black/Silver
(Due to the different monitors, there will be some color difference.):
Package including:
2 X Bathroom Corner Shelfs :
4 X Hooks :
4 X Expanded rubber particles :
4 X Screws :
4 X Decorative covers :

Најдобри понуди