.

.

Шишиња За Шампон За Патување Во Кабилок Декоративен Држач За Шампон За Распрскувач Лосион За Замена На Течно Складирање Мермерни Шишиња За Домаќинство Бања Во Сти?

Шишиња За Шампон За Патување Во Кабилок Декоративен Држач За Шампон За Распрскувач Лосион За Замена На Течно Складирање Мермерни Шишиња За Домаќинство

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Шише Со гел За туширање : +Притиснете ја пумпата И ќе ги внесете течностите во неа во раката со едноставно притискање на пумпата Диспензерот За Пумпа за лосиони : Пренослив и лесен, лесен за изведување, погоден за дома, канцеларија, кампување, патувања итн. Шише Со Диспензери за Сапун од керамика : Изработено од безбедни и издржливи материјали, со исклучителна изработка и издржливост. Практични во употреба. Шише за регенератор : Направено Со врвен керамички материјал, нашето шише за складирање шампон е потрајно и поцврсто. Контејнер за лосион : Безбеден и пријателски, без мирис, без лоши материи, без штета за вас и вашето семејство. Пакет Листа 1 х Празни Карактеристики на држачот за шампон-Безбеден и пријателски, без мирис, без лоши материи, без штета за вас и вашето семејство. - Изработен од одличен керамички материјал, практичен и издржлив за вашата долгогодишна употреба. - Капацитет : 300мл-Пренослив И лесен, лесен за изведување, погоден за дома, канцеларија, кампување, патувања итн. - Шишето за складирање е фино обработено, со добро запечатување за да се избегне носење истекување на течност.

Други карактеристики

Најдобри понуди