.

.

Премиум Држач За Четка За Заби Монтиран На Ѕид,Складирање На Држач За Брич Од Нерѓосувачки Челик, Самолеплива Четка За Заби За Организатор На Туш бања Или Додатоци ?

Премиум Држач За Четка За Заби Монтиран На Ѕид,Складирање На Држач За Брич Од Нерѓосувачки Челик, Самолеплива Четка За Заби За Организатор

DEN 124.64

Количина на стоки
Тековен

●Висококвалитетен Материјал€ : Изработен од избран нерѓосувачки челик со сјајна површина што никогаш не избледува Држачот за четка за заби обезбедува издржлива употреба за долго време на сервисирање. Држачот е толку мазен што никогаш не ги повредува вашите раце. Покрај тоа, овој држач за четки за заби лесно се чисти и се одржува здрав за целото семејство. €Моќна Самолепливост q : овој држач за четки за заби доаѓа со самолеплива подлога која обезбедува силна адхезија . И лентата нема да остави остатоци на ѕидот. ● Лесна Инсталација● : без Вежба и без Нокти. Овој држач за четка за заби монтиран на ѕид бара само две моќни лепила за прицврстување на ѕидот што е лесен за инсталирање, стабилен и безбеден. Треба да биде прикачен на мазна површина, како што се плочка, аголен кабинет , стакло, огледало, кабинет за бања, Р. ● Заштеда На простор● : држачот за четки за заби монтиран на ѕид со 3 дупки има многу простор за 3 четки за заби или жилети . создадете повеќе простор на вашиот мијалник, одржувајте ја вашата бања уредна и организирана.Најдобрите држачи за жилети за четки за заби за патување во кампер. ● Удобен и Модерен Дизајн● : Шупливиот дизајн на дното на држачот за четки за заби ги одржува четките за заби суви цел ден. Секогаш ќе изгледа елегантно и стилски, многу добро ќе одговара на модерната декорација. Опис : овој издржлив и повеќефункционален држач за четки за заби од нерѓосувачки челик е идеален за складирање, како што се четка за заби и брич. Може да собере 2-3 парчиња четки за заби за да ја одржува вашата бања уредна и чиста. Не се потребни алатки за лесна инсталација, ултра моќната самолеплива лента обезбедува силно монтирање на ѕидот без оштетување или дупчење.

Други карактеристики

Најдобри понуди