.

.

- Држач За Крпи На Подот На Полицата, Решетка За Држач За Крпи За Бања Тешка Должност Со Стапала Против Лизгање,Цврсти И Отпорни На ' Рѓа, Лесни За Инсталирање Полици ?

- Држач За Крпи На Подот На Полицата, Решетка За Држач За Крпи За Бања Тешка Должност Со Стапала Против Лизгање,Цврсти И Отпорни На ' Рѓа,

DEN 4338.72

Количина на стоки
Тековен

Самостојната Решетка за Кула Е Изработена од Метал,Отпорна на ' рѓа,Долг Работен Век,Правоаголна Основа Што Ја Одржува Стабилна во Бањата Подната Решетка За Крпи Има 3 Нивоа Кои Се Движат Во Висина од Највисоките Во Задниот дел До Најкратките Напред.Не Само Што Одговара На Крпа За Капење, Туку И Крпа За Раце. Можете Да Закачите Нормална Крпа Од Која Било Шипка За Крпи Без Да Ја Допира Земјата, Иако Ако Имате Крпи Со Преголема Големина, Можеби Ќе Треба Прво Да ги Преклопите На Половина или Да Се Залепите со Горната Лента. Ова Пешкир Лавици За Бања Вклучувајќи 4 Парчиња Транспарентен Анти-Лизга Поместена Feet.It Може Да Го Задржи Од Лизгање, Спречува Подот Од Оштетување. 95 Х 25 Х 110см, Тенок Профил Ви Овозможува Да Го Поставите Во Кој било Агол од Куќата,Колку И Да Е Мал. Самостојната Решетка за Кула Е Изработена од Метал,Отпорна на ' рѓа,Долг Работен Век,Правоаголна Основа Што Ја Одржува Стабилна во Бањата. Подната Решетка За Крпи Има 3 Нивоа Кои Се Движат Во Висина од Највисоките Во Задниот дел До Најкратките Напред.Не Само Што Одговара На Крпа За Капење, Туку И Крпа За Раце. Можете Да Закачите Нормална Крпа Од Која Било Шипка За Крпи Без Да Ја Допира Земјата, Иако Ако Имате Крпи Со Преголема Големина, Можеби Ќе Треба Прво Да ги Преклопите На Половина или Да Се Залепите со Горната Лента.

Други карактеристики

Material:
Iron
Surface:
High Temperature Paint
Style:
Free Standing
Product Size:
95 X 25 X 110Cm
Package Included:
1Xhand Towel Rack
Any Issue or Question About This Pill Case,Please Feel Free to Contact Us Via an E-Mail.We Will Provide Help at Once! :

Најдобри понуди