.

.

2 Во 1 Дозер За Сапун За Садови Голем Капацитет 13 Унци Кујнски Диспензер За Перење Течност И Диспензер За Сунѓер За Садови Со Држач За Сунѓер Дозер За Детергент За Ку?

2 Во 1 Дозер За Сапун За Садови Голем Капацитет 13 Унци Кујнски Диспензер За Перење Течност И Диспензер За Сунѓер За Садови Со

DEN 176.00

Количина на стоки
Тековен

Голем Капацитет : Изработен од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, нашиот дозер за сапун за кујнски садови е издржлив и може да собере до 13 мл сапун, осигурувајќи дека нема да мора често да го полните Дизајн 2-Во-1 : Нашиот диспензер за сапун доаѓа со пригоден држач за сунѓер, што го прави совршен додаток на секоја кујна. Лесен За Употреба : Едноставно наполнете го диспензерот со омилениот сапун за садови и користете го вклучениот сунѓер за да ја притиснете пумпата. Ова издава совршена количина сапун на сунѓер, правејќи миење садови бриз. Работи Со Сите Течни Сапуни : нашиот диспензер за рачен сапун е компатибилен со сите видови течни сапуни, што го прави разноврсен избор за секое домаќинство. Широка Примена : нашиот диспензер за сапун за садови е погоден за употреба во кујна, бања и многу повеќе. Совршено е за употреба дома, училиште, канцеларија, болница, хотел, ресторан, фабрики, аеродром, бензинска пумпа и други комерцијални и јавни места. Опис : Функција : . Испуштете ја совршената количина сапун на сунѓер, исклучително лесен за употреба. Чувајте го вашиот кујнски мијалник организиран и заштедете време со Овој Диспензер за Сапун за Садови 2 Во 1. Со голем капацитет од 13 унци, може да собере и сапун за садови и сунѓер на едно погодно место. Неговата функција за автоматско издавање сапун обезбедува совршена количина сапун со секоја употреба, додека неговиот цврст држач за отстранливи сунѓери е совршен за сушење на сунѓер на воздух.

Други карактеристики

Color:
Black.
Material:
PP.
Capacity:
385ml/13 ounces.
Size:
14x11x7 cm/5.51x4.33x2.76 inch.
Note:
For manual measurement, please allow slight errors in size.:
The colors may exist slight differences due to different screens. :

Најдобри понуди