.

.

Исцелен Држач За Четка За Заби Од 1 парче Кутија За Четки За Заби Електричен Држач За Четка За Заби Монтирана На Ѕид Четка За Заби Кади Држачи За Четки За Заби Монтир?

Исцелен Држач За Четка За Заби Од 1 парче Кутија За Четки За Заби Електричен Држач За Четка За Заби Монтирана На Ѕид Четка За Заби Кади Држачи

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Електричен Држач За Четка за Заби : МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН Неговиот мал и зафаќа малку простор, но може да собере четка за заби, електрична четка за заби, паста за заби, бричење, чистење на лицето, чешел, тример за веѓи и така натаму. Обетки и влакна може да се постават на платформата за складирање. Ѕидна Паста за Заби : Фина изработка, непречено полирање, нов дизајн, удобен и практичен. Четка За Заби Кади Организатор : ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ. Фино лице мат и мазна. Разновиден дизајн за складирање и одвојување за лесно чистење, магнетната превртена адсорпција не може да се акумулира. Кутија за организатор : држачот за четка за заби ја одржува четката за заби уредна и спречува четката за заби да контактира со нечистотија. Чаша За паста За заби : овој држач за четки за заби е изработен од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ со висок степен и е. Електричен Држач За Четка за Заби : МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН. Неговиот мал и зафаќа малку простор, но може да собере четка за заби, електрична четка за заби, паста за заби, бричење, чистење на лицето, чешел, тример за веѓи и така натаму. Обетки и влакна може да се постават на платформата за складирање. Ѕидна Паста за Заби : Фина изработка, непречено полирање, нов дизајн, удобен и практичен. Четка За Заби Кади Организатор : ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ. Фино лице мат и мазна. Разновиден дизајн за складирање и одвојување за лесно чистење, магнетната превртена адсорпција не може да се акумулира. Кутија за организатор : држачот за четка за заби ја одржува четката за заби уредна и спречува четката за заби да контактира со нечистотија. Чаша За паста За заби : овој држач за четки за заби е изработен од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ со висок степен и е. Пакет Листа 1 х Карактеристики на решетката за четки За заби-Материјал : абс електрична четка за заби Големина На полица : Околу 16, 00Х11, 00Х8, 50см/6, 29Х4, 32Х3 Снабдување со Бања.

Други карактеристики

Најдобри понуди