.

.

Midget Pint Mason Jar Soap Dispenser - капаче за покрив со штала

Midget Pint Mason Jar Soap Dispenser - капаче за покрив со штала

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Оваа мала тегла беше репродуцирана од бараната античка мидгерска тегла Големината и формата на оригиналот беше внимателно репродуцирана. Гласи : „H430“ на дното на теглата. Мерки 3½ дијаметар и 5½ “висок. Зелено рециклирано стакло. Оваа мала тегла беше репродуцирана од бараната античка мидгерска тегла. Големината и формата на оригиналот беше внимателно репродуцирана. Гласи : „H430“ на дното на теглата. Мерки 3½ дијаметар и 5½ “висок. Зелено рециклирано стакло. Оваа мала тегла беше репродуцирана од бараната античка мидгерска тегла. Големината и формата на оригиналот беше внимателно репродуцирана. Гласи : „H430“ на дното на теглата. Зелено рециклирано стакло. SKU : 360097 DGA Мерење : 3¼ '' DIA. и 8''h UPC : 801106151647.

Други карактеристики

Најдобри понуди