.

.

Zerodeko 4PCS керамички печатено сапун сапун Пластична када пластична палета преносен када мијалник за сунѓер држач за чување када за складирање на плоча за кутии Домаш?

Zerodeko 4PCS керамички печатено сапун сапун Пластична када пластична палета преносен када мијалник за сунѓер држач за чување када за складирање

DEN 1010.56

Количина на стоки
Тековен

Пластична послужавник за сервирање- изработена од трајно и стабилно керамичко, сапун сапун е, стилски и убаво, со услужен живот Организатор за складирање на керамички сервиси- Организатор за складирање на када; Направено од премија керамика, сапунот за сапун е, без мирис, издржлив и со сервисен живот. Организатор за пластично складирање- Организатор за туширање; Ова не е само сапун сапун, туку и многу убава декорација на домот, додека чувате сапун, различен вид забава за вашиот дом. Керамички декор- Нашето сапун за сапун е изработено од врвен материјал, безбеден и издржлив за употреба, не е лесен за кршење, служење живот. Организатор за складирање на резервоарот-Дизајн на само-исцедување, исушете го сапунот полесно и брзо исцедете за да го намалите отпадот, што е лесно за употреба. Пластична послужавник за сервирање- изработена од трајно и стабилно керамичко, сапун сапун е, стилски и убаво, со услужен живот. Организатор за складирање на керамички сервиси- Организатор за складирање на када; Направено од премија керамика, сапунот за сапун е, без мирис, издржлив и со сервисен живот. Организатор за пластично складирање- Организатор за туширање; Ова не е само сапун сапун, туку и многу убава декорација на домот, додека чувате сапун, различен вид забава за вашиот дом. Керамички декор- Нашето сапун за сапун е изработено од врвен материјал, безбеден и издржлив за употреба, не е лесен за кршење, служење живот. Организатор за складирање на резервоарот-Дизајн на само-исцедување, исушете го сапунот полесно и брзо исцедете за да го намалите отпадот, што е лесно за употреба. Пакетот вклучува 4 x Карактеристики на држачот на сапун -Материјал : Керамички преносен држач за сапун - Боја : Пинк сапун случај - Големина : 14.

Други карактеристики

Најдобри понуди