.

.

Црни 2 врати за чување кабинет за кабинети туш кадини за постелнина за леќи за складирање на тоалети за складирање на чевли повеќенаменско користење идеално за дне?

Црни 2 врати за чување кабинет за кабинети туш кадини за постелнина за леќи за складирање на тоалети за складирање на чевли повеќенаменско

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Сосема нов и добар квалитет Извонлив простор за дневни најважни работи како што е миење на телото, козметика. Двојните врати со полиците додаваат дополнително складирање. Извонлив простор за складирање за да се задржат разни предмети добро организирани и уредни. Премиум MDF панели со водоотпорна боја за голема стабилност и издржливост. Тркалезни копчиња и магнетна врата за лесно отворање и затворање. 2 Вратите на кабинетите ги штитат внатрешните предмети од прашина. Подигнат дизајн на дното за лесно чистење. Идеално за дневна соба, спална соба, кујна или бања. Лесно се склопува со јасна инструкција и неопходен хардвер. Наменето за одржување на вашата бања организирана во стил, овој елегантен кабинет за бања има обемна просторија за складирање, која има простор за отсекување на двојни врати. Со 2 слоја простор за исполнување на различни видови на предмети, можете да ги поставите вашите лични тоалети во него. И достапната просторија може да задржи и други работи во ред, како што се крпи, закуски, чевли и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди