.

.

WSZJJ Европски Стил Дневна Соба Ткиво Кутија Салфетка Кутија Керамички Фиока Кутија Кафе Маса Биро Декорација Орнаменти

WSZJJ Европски Стил Дневна Соба Ткиво Кутија Салфетка Кутија Керамички Фиока Кутија Кафе Маса Биро Декорација Орнаменти

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Обликот е убав и луксузен, бојата е мазна и богата Зелена заштита на животната средина, повисок квалитет;. Рачно обоено злато, позлатено, повлажно во дебелина, вкусот е уникатен и елегантен рачно. Исклучителна форма дизајн, стабилна основа. Погоден За Европска декорација на домот, тој е добар подарок за загревање на куќата. Тркалезна глазура, едноставна форма, извонредни рачно изработени налепници, вие го заслужувате тоа. Мазниот раб не ги повредува рацете, проширениот дијаметар ја прави екстракцијата помазна. Обликот е убав и луксузен, бојата е мазна и богата. Зелена заштита на животната средина, повисок квалитет;. Рачно обоено злато, позлатено, повлажно во дебелина, вкусот е уникатен и елегантен рачно. Исклучителна форма дизајн, стабилна основа. Погоден За Европска декорација на домот, тој е добар подарок за загревање на куќата. Тркалезна глазура, едноставна форма, извонредни рачно изработени налепници, вие го заслужувате тоа. Мазниот раб не ги повредува рацете, проширениот дијаметар ја прави екстракцијата помазна. Обликот е убав и луксузен, бојата е мазна и богата. Зелена заштита на животната средина, повисок квалитет;Рачно обоено злато, позлатено, повлажно во дебелина, вкусот е уникатен и елегантен рачно.

Други карактеристики

Најдобри понуди