.

.

Двоен слој сапуни за сапуни за бања, сапун за вшмукување сапун виси држач со сапун сапун сад фиока, без дупчење лента сапун мијалник мијалник на вода држач за вода з?

Двоен слој сапуни за сапуни за бања, сапун за вшмукување сапун виси држач со сапун сапун сад фиока, без дупчење лента сапун мијалник

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Без дупчење и без завртка и без дупка : Оваа сапун за сапун за бања имаат двоен слој, а држачот на лентата за сапуни не треба да вежба, не треба завртки и дупка, само ја земате и ја отстранувате хартијата назад од држачот на сапунот и Поставете го на wallидот Нема да му наштети на вашиот мазен wallид. # Ве молиме, проверете дали вашиот wallид е чист и нема вода пред да го инсталирате држачот за сапуни за сапуни. Супер моќност на вшмукување : Овој држач за сапуни за сапуни за бања е усвојување на нов дизајн на функцијата - вшмукување. На задниот дел на држачот за сапун има подлога за вшмукување, можете да го извадите и да се поттикнувате на wallидот, тој е многу лесен и удобен за вас или вашиот Дете да го инсталирате држачот за бања со сапун. Sink Drain Water Holder Design : This bath soap dishes bar soap holder have raised part,when you put the soap on the soap holder,it will make the soap stay away form the soap holder bottom,to keep the saop in dry,own it , Saveе заштедите многу сапун, а не се грижите дека SAOP е влажен за одгледување бактерии, за вашето семејство и вашето здравје, заслужувате таков совршен држач за сапун со двоен слој. Цврст и издржлив : Дизајнот со двојно слој го користи целосниот простор на wallидот, во совршена големина од 3,2*6,3 инчи, сапунот сапун има повеќето димензии на бар сапун, сунѓер од лофу, сунѓер за садови, чистачи, четки за зеленчук и повеќе. Вашата бања и кујна чиста и уредна. Декоративен дизајн на моделот на дожд : Обликот на дождовницата го прави совршен допир на крајбрежниот шик на вашиот декор за дома, ова сапун чинија не само што ја има наутичката тема што ја сакате, туку додава и малку шарм во земјата и прави брзо освежување на стилот во вашиот простор. Двоен слој сапуни за сапуни за бања, сапун за вшмукување чаша виси држач со сапун сапун сапун сад, без дупчење лента сапун мијалник мијалник на вода држач за монтирање wallид за туширање, бања, кујна. Без дупчење и без завртка и без дупка : Оваа сапун за сапун за бања имаат двоен слој, а држачот на лентата за сапуни не треба да вежба, не треба завртки и дупка, само ја земате и ја отстранувате хартијата назад од држачот на сапунот и Поставете го на wallидот. Нема да му наштети на вашиот мазен wallид. # Ве молиме, проверете дали вашиот wallид е чист и нема вода пред да го инсталирате држачот за сапуни за сапуни.

Други карактеристики

Најдобри понуди