.

.

4 Парче Крпа За Капење Преголем Лист за Капење 35 х70 Крпа За Бања Екстра Голема Крпа За Капење Мека Високо Абсорбента &засилувач; Брза Сува Премиум Крпа ЗА Бања ЗА Бањ?

4 Парче Крпа За Капење Преголем Лист за Капење 35 х70 Крпа За Бања Екстра Голема Крпа За Капење Мека Високо Абсорбента &засилувач;

DEN 719.84

Количина на стоки
Тековен

ЏАМБО ПРЕГОЛЕМ ЛИСТ ЗА КАПЕЊЕ : 4 Парчиња Екстра Големи големини на Листови за Капење се 35х70 инчиразноврсна колекција на крпи, домашни крпи за бања,преголеми крпи За капење можат целосно да ги задоволат вашите потреби,меките крпи за капење се дебели и големи, можат целосно да го завиткаат вашето тело, ќе уживате во искуството на мекост, апсорпција на влага,луксуз, леснотија, совршени за домашна бања, плажа,спортски сали, туш кабини,базени,бањи,хотели, салон, основни работи за студентски домови. КОМПЛЕТ МЕКИ МЕКИ КРПИ ЗА КАПЕЊЕ : 700 GSM супер мека крпа за капење се составени од 100% микрофибер материјал,врвна крпа за бања крајна мекост.Крпата за квалитет на хотелот е лесна и издржлива,комплетот за крпи за бања не бледне,не апчиња и има тенденција да биде поотпорна на истегнување, Смалување, што обезбедува долготрајна издржливост и сигурност,уникатните крпи за капење со шема обезбедуваат луксузен дизајн на бања за подобрување на вашиот дизајн за капење. мека меки удобност чувствуваат бања крпа за вашата секојдневна употреба. ПОДОБРА АПСОРПЦИЈА НА ВОДА : Високо Апсорбирачки крпи за капење, чувствувајте се меки, крпите за бања имаат висока апсорпција на вода и меки, крпи многу погодни за раце и тело,Меки топли крпи за капење кои ви даваат удобно искуство после капење, а крпите за капење можат брзо да ја апсорбираат влагата на вашето тело,комплетот за крпи е дизајниран да им обезбеди на корисниците сите нивни основни потреби за сушење во бањата за да ја завиткате косата или да го исушите телото, висококвалитетниот микрофибер обезбедува оптимална мекост, мекост и прекрасна апсорпција. ЛЕСЕН ТРАЕН ИЗДРЖЛИВ : крпата за Капење е лесна и издржлива,рабовите на крпите за туширање со професионална завршна обработка на шевовите,комплетот за пешкири со врвен квалитет имаат засилен двојно зашиен раб, дизајниран да спречи кршење и кинење додека останува мек. Вашата крпа ќе биде издржлива и ќе ја одржува својата најдобра состојба,Крпата е мека и нежна, што е многу погодно за луѓе со чувствителна кожа.

Други карактеристики

Најдобри понуди