.

.

Решетката за Сушење садови Навивајте Ја Решетката За Крпи Поставена На Ѕид Виси Пластична Решетка За Бар За Крпи Решетка За Бања Решетка За Бања Со Еден Бар Кујна П?

Решетката за Сушење садови Навивајте Ја Решетката За Крпи Поставена На Ѕид Виси Пластична Решетка За Бар За Крпи Решетка За Бања

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Изграден Е Од Пп Материјал Дизајнирана Во Минималистички Стил, Оваа Решетка За Крпи ќе Го Направи Вашиот Живот Поорганизиран и Ќе Го Подобри Квалитетот на Вашиот Живот, А Тоа Е Удар-, Така што нема да Му наштети на Ѕидот. Оваа Решетка За Крпи Доаѓа со Мала Платформа За Складирање, Можете Да Складирате Некои Мали Предмети за Да Ги Задоволите Дневните Потреби За Складирање, А Носивоста е Многу Силна, Многу во Процесот на Употреба. Должината на Производот е 42см, Ширината е 10см. Оваа Решетка За Крпи Е Погодна За Бања, Хотел, Дом, Итн. 3 Ниво Сад Сушење Решетката Телескопски Кујна Мијалник Решетката Мијалник Седло Кујна Ролери Решетката Јапонски Гаџети Дома. Решетката за Сушење садови Навивајте Ја Решетката За Крпи Монтирана На Ѕид Виси Пластична Решетка За Бар За Крпи Решетка За Бања Со Една Шипка Кујна Над Организаторот На Мијалникот Спецификација : Боја Како што е прикажано Материјал : Вклучен Е Пп Пакет : 1х Решетка за Сушење Решетка За Сушење Навивам Решетка За Крпи Монтирана На Ѕид Виси Решетка За Складирање На Пластична Крпа Решетка За Бања Решетка За Бања Со Еден Бар Кујна над Организаторот На Мијалникот.

Други карактеристики

Color as shown :
Material:
PP
Package Included:
1x storage rack:
Dish Drying Rack Roll up Wall Mounted Towel Rack Hanging Plastic Towel Bar Storage Rack Bathroom Rack Single Bar Bath Towel Rack Kitchen over The Sink Organizer :

Најдобри понуди