.

.

Бенет И Шеа 4-Парче Луксузни Крпи За Капење, Отпорни На Мирис, 27 х 54 Премиум Антимикробни Крпи За Бања, Високо Впивачки И Брзи Суви Крпи За Капење, Дополнителен Мек Ко?

Бенет И Шеа 4-Парче Луксузни Крпи За Капење, Отпорни На Мирис, 27 х 54 Премиум Антимикробни Крпи За Бања, Високо Впивачки И Брзи Суви Крпи

DEN 751.84

Количина на стоки
Тековен

ОТПОРНИ на МИРИС-Овие крпи се дизајнирани со антимикробен третман за спречување на непријатни мириси Вградената заштита од мирис ќе ги елиминира несаканите мириси. Тие се изработени со фин памук што се врти со прстен што ги одржува комплетите за крпи дебели и кадифени. БРЗИ СУВИ КРПИ-луксузните крпи за капење бенет И Шеа се екстра абсорбента. Тие се и брза сува крпа за повторна употреба. Антимикробните крпи се одлични како крпи за туширање, крпи за бања, крпи за вежбање и многу повеќе. ПОМЕК и ПОМЕК – овој премиум сет обезбедува луксузна удобност. Овој комплет крпи е неверојатно мек и мек. Користете ги во вашиот дом како комплет за крпи за бања, детски крпи за капење, крпи за гости и многу повеќе. Тие исто така прават одлични спа крпи или хотелски крпи. УПАТСТВА ЗА НЕГА - овој комплет крпи за капење може да се мие во машина. Се препорачува да се мијат во ладна вода пред првата употреба и да се исушат ниско. По првото перење, крпите ќе се издуваат. ОДРЖЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ - овие крпи беа произведени во еколошки објекти кои обезбедуваат безбедни и одговорни услови за работа. Постелнината за капење не содржи никакви штетни материи. Овој комплет вклучува четири крпи за капење од 27" х 54". ОТПОРНИ на МИРИС-Овие крпи се дизајнирани со антимикробен третман за спречување на непријатни мириси. Вградената заштита од мирис ќе ги елиминира несаканите мириси. Тие се изработени со фин памук што се врти со прстен што ги одржува комплетите за крпи дебели и кадифени. БРЗИ СУВИ КРПИ-луксузните крпи за капење бенет И Шеа се екстра абсорбента. Тие се и брза сува крпа за повторна употреба. Антимикробните крпи се одлични како крпи за туширање, крпи за бања, крпи за вежбање и многу повеќе. ПОМЕК и ПОМЕК – овој премиум сет обезбедува луксузна удобност. Овој комплет крпи е неверојатно мек и мек. Користете ги во вашиот дом како комплет за крпи за бања, детски крпи за капење, крпи за гости и многу повеќе. Тие исто така прават одлични спа крпи или хотелски крпи. УПАТСТВА ЗА НЕГА - овој комплет крпи за капење може да се мие во машина. Се препорачува да се мијат во ладна вода пред првата употреба и да се исушат ниско. По првото перење, крпите ќе се издуваат.

Други карактеристики

Најдобри понуди