.

.

Исцелен Држач За Хартиени Крпи Монтирани На Ѕид Ткива Кутии Држач За Ткиво Држач За Автомобил Хартија За Ткиво Држач За Ѕидна Кутија За Ѕид Држач За Салфетка За Лиц?

Исцелен Држач За Хартиени Крпи Монтирани На Ѕид Ткива Кутии Држач За Ткиво Држач За Автомобил Хартија За Ткиво Држач За Ѕидна Кутија За

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Пластика КУТИЈА ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТКИВО НА ЛИЦЕТО ДРЖАЧ ЗА ПЛАСТИЧНА КУТИЈА ЗА ТКИВО-Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, ја следи осветленоста, рачното мерење,, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надевам дека ќе можете да разберете! Благодарам!. ТКИВО КОНТЕЈНЕР користи Ѕид Монтирани Ткиво Кутија.Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, ја следи осветленоста, рачното мерење,, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надевам дека ќе можете да разберете! Благодарам!. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТКИВО КОНТЕЈНЕРИ ЗА САЛФЕТКИ не се корисни, но исто така и совршена декорација на ѕидот. Кујна Ткиво Кутија Ѕид Фиока Кутија Тоалетна Хартија Држач Лепило Тоалет Ткиво Складирање Кутија за Бања Кујна и Канцеларија. ДРЖАЧ ЗА ТКИВО Без дупчење, дизајн на лепило, лесен за употреба. Нанесете го каде сакате. ТКИВА НА ЛИЦЕТО ЅИДНА КУТИЈА Кутија За Кујнски Ткива Кутија За Фиоки монтирана На Ѕид Држач За Тоалетна Хартија Елф Лепило Кутија За Складирање Тоалетно Ткиво За Бања Кујна и Канцеларија. КУТИЈА ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТКИВО НА ЛИЦЕТО ДРЖАЧ ЗА ПЛАСТИЧНА КУТИЈА ЗА ТКИВО-Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, ја следи осветленоста, рачното мерење,, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надевам дека ќе можете да разберете! Благодарам!. ТКИВО КОНТЕЈНЕР користи Ѕид Монтирани Ткиво Кутија.Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, ја следи осветленоста, рачното мерење,, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надевам дека ќе можете да разберете! Благодарам!. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТКИВО КОНТЕЈНЕРИ ЗА САЛФЕТКИ не се корисни, но исто така и совршена декорација на ѕидот. Кујна Ткиво Кутија Ѕид Фиока Кутија Тоалетна Хартија Држач Лепило Тоалет Ткиво Складирање Кутија за Бања Кујна и Канцеларија. ДРЖАЧ ЗА ТКИВО Без дупчење, дизајн на лепило, лесен за употреба. Нанесете го каде сакате. ТКИВА НА ЛИЦЕТО ЅИДНА КУТИЈА Кутија За Кујнски Ткива Кутија За Фиоки монтирана На Ѕид Држач За Тоалетна Хартија Елф Лепило Кутија За Складирање Тоалетно Ткиво За Бања Кујна и Канцеларија.

Други карактеристики

Најдобри понуди