.

.

Казазо Новороденче Бебе Момчиња Девојки Оксфорд Чевли Стп Кожа Свадба Мокасини Брог Мало Дете Крштевање Фустан Чевли Први Чекори Одење Рамен Мрзливи Креветчето Ч?

Казазо Новороденче Бебе Момчиња Девојки Оксфорд Чевли Стп Кожа Свадба Мокасини Брог Мало Дете Крштевање Фустан Чевли Први Чекори Одење Рамен Мрзливи

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Увезени Полиуретански ѓон. ?®ВИСОК КВАЛИТЕТ НА СТП Кожа. Порозниот Дизајн Обезбедува Пропустливост На Воздухот. Вамп Носењето Долго време Нема Да Се Деформира и Избледи. Нема Иритација на Кожата На Бебето. ?●ТЕКСТУРИРАН ЃОН●Меките Стапала Комбинираат Флексибилност и Цврстина.Текстура Нелизгачки Дизајн Единствен За Да Се Обезбеди Безбедноста На Бебето.Стапалата Отпорни на абење можат Да Ги Заштитат Стапалата на Вашето Бебе. ?●Класикапо Чистење, ставете го На Проветрено Место За Да се Исуши и Избегнувајте Директна Сончева Светлина. Полиуретански ѓон. ?®ВИСОК КВАЛИТЕТ НА СТП Кожа. Порозниот Дизајн Обезбедува Пропустливост На Воздухот. Вамп Носењето Долго време Нема Да Се Деформира и Избледи. Нема Иритација на Кожата На Бебето. ?●ТЕКСТУРИРАН ЃОН●Меките Стапала Комбинираат Флексибилност и Цврстина.Текстура Нелизгачки Дизајн Единствен За Да Се Обезбеди Безбедноста На Бебето.Стапалата Отпорни на абење можат Да Ги Заштитат Стапалата на Вашето Бебе.

Други карактеристики

Најдобри понуди