.

.

Doitool 3 парчиња новороденче силиконски мијалник мали деца цртани капачиња со длабоки глави чешли масагри за возрасни туш бебешки бања деца четки за рачно дете прено?

Doitool 3 парчиња новороденче силиконски мијалник мали деца цртани капачиња со длабоки глави чешли масагри за возрасни туш бебешки бања

DEN 684.80

Количина на стоки
Тековен

Силиконска четка за скалп : добар избор за употреба на бања Четката за миење на косата е неопходна за материјална безбедност, здрав живот и дом. Четка за миење на главата : Ергономски дизајн, удобен за држење, не повредувајќи го скалпот за побезбеден користејќи искуство. Четки за длабоко чистење : Оваа ставка е направена од премија и материјали, што е безбедно и за вас. Четка за масажа за бебиња : Оваа четка за шампон не може да го подобри квалитетот на косата, но и опаѓање на косата, заслужувате да имате. Детска четка за бања : Масажарот за скалп на косата со четки што го отстрануваат првут и го отстрануваат зацврстениот себум. Силиконска четка за скалп : добар избор за употреба на бања. Четката за миење на косата е неопходна за материјална безбедност, здрав живот и дом. Четка за миење на главата : Ергономски дизајн, удобен за држење, не повредувајќи го скалпот за побезбеден користејќи искуство. Четки за длабоко чистење : Оваа ставка е направена од премија и материјали, што е безбедно и за вас. Четка за масажа за бебиња : Оваа четка за шампон не може да го подобри квалитетот на косата, но и опаѓање на косата, заслужувате да имате. Детска четка за бања : Масажарот за скалп на косата со четки што го отстрануваат првут и го отстрануваат зацврстениот себум. Пакетот вклучува 3 x карактеристики на четки за шампон -боја : мешани четки за масажа на скалпот во боја -Материјал : Силикон, пластична четка за туширање за бебиња -добар избор за употреба на бања. Четката за миење на косата е неопходна за безбедност на материјалот, здрав живот и чистач на домашен скалп.

Други карактеристики

Најдобри понуди