.

.

Брави на вратата на кабинетот Кисангел 4 парчиња Бебешки доказ за лизгање на кабинетот заклучуваат брави за безбедност на децата, брави за безбедност на бебиња, за ?

Брави на вратата на кабинетот Кисангел 4 парчиња Бебешки доказ за лизгање на кабинетот заклучуваат брави за безбедност на децата,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

пластика Лизгачки кабинет се заклучува за безбедност на децата Домашен шкаф за заклучување на кабинетот за заклучување на кабинетот. Заклучување на кабинетот за безбедност на децата Детето не може да ги отвори, но возрасните можат лесно да пристапат до кабинетот. Заклучување на кабинетот за безбедност на децата со разумен дизајн, може ефикасно да помогне во заштитата на децата од случајни повреди. Заклучување на кабинетот за безбедност на децата усвои издржлив материјал, добра отпорност на притисок, не е лесен за пукање или. Заклучувањето на кабинетот за безбедност на децата Заклучувањето на бравите се едноставни и брзи за инсталирање и отстранети лесно без да оставите ознаки на мебелот. Лизгачки кабинет се заклучува за безбедност на децата Домашен шкаф за заклучување на кабинетот за заклучување на кабинетот. Заклучување на кабинетот за безбедност на децата Детето не може да ги отвори, но возрасните можат лесно да пристапат до кабинетот. Заклучување на кабинетот за безбедност на децата со разумен дизајн, може ефикасно да помогне во заштитата на децата од случајни повреди. Заклучување на кабинетот за безбедност на децата усвои издржлив материјал, добра отпорност на притисок, не е лесен за пукање или.

Други карактеристики

Најдобри понуди