.

.

Cabilock 6 компјутери прекинувач за домаќинство Користете деца лесна пластична анти-заштитник за заштита на бебиња на заштитници Декоративни за wallидни плочи x едноста?

Cabilock 6 компјутери прекинувач за домаќинство Користете деца лесна пластична анти-заштитник за заштита на бебиња на заштитници Декоративни

DEN 363.04

Количина на стоки
Тековен

Покрив за приклучок за безбедност на деца- само излупете го и залепете го овој прекинувач, тоа ќе биде шармантна и прекрасна глетка во вашата соба Креативно покритие на прекинувачот- Лесно за нанесување, отстранлив, притисок, тресење,. Електрична кутија за капакот на излезот- Покријте го капакот на бебето- Одлична декорација за вашиот прекинувач откако ќе го нанесете. Лесно е да се лепи и отстрани без да остави оштетување или остаток. Заштитник на прекинувачот за ламби- Заштитник на приклучокот- изработен од квалитетен ABS материјал, капакот на прекинувачот е и за долготрајна употреба. Електрични плочи за излез- За употреба во единечни инсталации на банда, може да се монтира овој капаци на излезот на водоотпорот. Покрив за приклучок за безбедност на деца- само излупете го и залепете го овој прекинувач, тоа ќе биде шармантна и прекрасна глетка во вашата соба. Креативно покритие на прекинувачот- Лесно за нанесување, отстранлив, притисок, тресење,. Електрична кутија за капакот на излезот- Покријте го капакот на бебето- Одлична декорација за вашиот прекинувач откако ќе го нанесете. Лесно е да се лепи и отстрани без да остави оштетување или остаток. Заштитник на прекинувачот за ламби- Заштитник на приклучокот- изработен од квалитетен ABS материјал, капакот на прекинувачот е и за долготрајна употреба. Електрични плочи за излез- За употреба во единечни инсталации на банда, може да се монтира овој капаци на излезот на водоотпорот. Карактеристики на списокот со пакети 6 x Карактеристики на прекинувачот - Само излупете и залепете го овој прекинувач, тоа ќе биде шармантна и прекрасна глетка во вашата соба за безбедност на приклучокот за деца.

Други карактеристики

Најдобри понуди