.

.

Кисангел бебешки када чаши диперси за новороденчиња за заштита на рак, животинска када и лажица, со бања за плакнење лажичка за миење мали деца, шема за очите на очи?

Кисангел бебешки када чаши диперси за новороденчиња за заштита на рак, животинска када и лажица, со бања за плакнење лажичка за миење мали деца,

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Стр Пластична вода лажичка-голем капацитет, удобен и практичен за употреба. Дизајн на ергономска рачка, удобен и лесен за држење. Бебешки исплакли на бањапријателски материјал, нема штета за здравјето на бебето. Тие обезбедуваат нежен проток на вода за туширање на главата на бебињата. Играчка за водопади за бебиња за бања- БПА- бесплатно, ПВЦ- бесплатно, Футалат- бесплатен чам за шампон за шампон. Водопад Rinser Пријателски материјал, нема штета за здравјето на бебињата. Тие обезбедуваат нежен прилив на вода за туширање на главата на бебињата. Детска бања-одличен подарок за туш за бебиња за нови родители. Список на пакети 1 X Карактеристики на чашата за плакнење на шампон - дизајн за заштеда на простор и лесен за носење и чистење. Совршено за глава за перење бебе или употреба на капење. - Прекрасна форма и мазни рабови нема да му наштетат на вашето бебе. - Материјал : стр. - Големина : 15.

Други карактеристики

Најдобри понуди