.

.

Клипови за држачи на автомобили Aodigesa 970PCS, пластична занишка на браник Фендер, 16 најпопуларни големини на најлонски сет на пинови за притискање, комплет за отстрану?

Клипови за држачи на автомобили Aodigesa 970PCS, пластична занишка на браник Фендер, 16 најпопуларни големини на најлонски сет на

DEN 399.84

Количина на стоки
Тековен

? 【31 Видови автоматски споеви】 : Не треба да се грижите за изгубените или оштетените сврзувачки елементи за тело Сите потребни држачи за точна замена на стари и скршени држачи. Овие клипови за прицврстувачи се изработени од најлон материјал, соодветни брендови на возила, како што се Форд, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ. Крајслер, Тојота, Хонда и многу повеќе. ?【WIDELY APPLICATION】 : Well made Plastic Rivets and Fasteners Kit works on assembly of panels, covers, fenders and bumper shields, etc. Used as trim panel clips, door trim clips, door panel clips, bumper clips, front grille retainer clip, Клипови за фидер на автомобили, замена на капакот на автомобили на моторот и замена на штитниците на Splash Shield. ? ? Ултра трајно : Направено од цврст пластичен материјал, овие сврзувачки елементи не се лесни за кршење. ? 【Нема оштетување на возилото】 : Овие притискање на иглички за притискање нема да гребеат или оштетуваат на вашето возило за време на инсталацијата додека ги обезбедуваат предметите цврсто на нивните места. ? 【31 Видови автоматски споеви】 : Не треба да се грижите за изгубените или оштетените сврзувачки елементи за тело. Сите потребни држачи за точна замена на стари и скршени држачи. Овие клипови за прицврстувачи се изработени од најлон материјал, соодветни брендови на возила, како што се Форд, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ, ГМ. Крајслер, Тојота, Хонда и многу повеќе. ?【WIDELY APPLICATION】 : Well made Plastic Rivets and Fasteners Kit works on assembly of panels, covers, fenders and bumper shields, etc. Used as trim panel clips, door trim clips, door panel clips, bumper clips, front grille retainer clip, Клипови за фидер на автомобили, замена на капакот на автомобили на моторот и замена на штитниците на Splash Shield.

Други карактеристики

Најдобри понуди