.

.

Aukenien со низок профил мини осигурувачи комплет автомобилски автомобил автоматски микро сечила осигурувач 2A 3A 5A 7.5A 10A 15A 20A 25A 30A 35A 40A Замена на банкомат За замена на ба?

Aukenien со низок профил мини осигурувачи комплет автомобилски автомобил автоматски микро сечила осигурувач 2A 3A 5A 7.5A 10A 15A

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

Секој во индустријата за електронски компоненти го знае проблемот „Мора да изберете помеѓу високи цени од САД или долго време на испорака, царински проблеми и неизвесен квалитет на производот од Кина. Аукиен автомобил со низок профил мини сечило - 2 3 5 7.5 10 15 20 25 30 35 40 АМП Fuses & Fuse Puller. Premium Material : The terminals of car fuses are made of plastic and tin-plated zinc, which has strong conductivity and great corrosion resistance. Perfectly suitable for cars, truck, SUV, ATV, UTV, camper RV, motorcycles, итн. Осигурувачи на автомобили разновидни поддршка на сите возила - Обезбедете ефективна заштита на автоматско коло и спречување на преоптоварување на автоматската струја. Лесна идентификација и инсталација : Сите осигурувачи на автомобили се врежани со код за ампери и код за боја за лесно идентификација. Користењето на влезови на осигурувачи може да ви даде A Полесно помагање за да ги замени осигурувачите на автомобили насекаде. Што добивате : Комплет за мини -автомобилски осигурувачи со низок профил може да ги задоволи сите ваши потреби и услугата за клиентите пријателски за Aukenien. Осигурувачи на засилувачи и влечење на осигурувачи. Премиум материјал : Терминалите на осигурувачи на автомобили се изработени од пластичен и калај-обложен цинк, кој има силна спроводливост и голема отпорност на корозија. Совршено погоден за автомобили, камион, SUV, ATV, UTV, Camper RV, мотоцикли, итн. Осигурувачи на автомобили Адрирани ги поддржуваат сите возила - обезбедуваат ефективна заштита на автоматското коло и спречуваат преоптоварување на автоматската струја. Лесна идентификација и инсталација : Сите осигурувачи на автомобили се врежани со код на ампери и код за боја за лесно идентификација.

Други карактеристики

Најдобри понуди