.

.

AEM 21-2059BF Универзален филтер за прицврстување на воздухот: Завршен; 4 во ID на прирабница; 9.188 во висина; 6 во основа; 5.125 во врвот

AEM 21-2059BF Универзален филтер за прицврстување на воздухот: Завршен; 4 во ID на прирабница; 9.188 во висина; 6 во основа; 5.125

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Одлична филтрација со одличен проток на воздух Лесно за чистење. Синтетички филтерски медиуми. Одлична филтрација со одличен проток на воздух. Лесно за чистење. Синтетички филтерски медиуми. АЕМ брутална сила на сила на сила на сила се специјално дизајнирани за тешки апликации надвор од патот. Тие обезбедуваат извонредни нивоа на ефикасност и капацитет на филтрација. AEM Brute Force Air Filters се без нафта и нивните синтетички медиуми се неверојатно лесни за чистење. Уште поимпресивни, тие се толку издржливи што ја одржуваат својата форма дури и под најтешката злоупотреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди