.

.

Дорман 955-1274 возач Страна за напојување на вратата на вратата - преклопување компатибилно со избрани модели Chevrolet / GMC, црна

Дорман 955-1274 возач Страна за напојување на вратата на вратата - преклопување компатибилно со избрани модели Chevrolet / GMC, црна

DEN 860.48

Количина на стоки
Тековен

Совршена замена - Обратно инженерско за да изгледате, да се вклопи и да функционира точно како оригиналното огледало на вратата на специфичната година на вашето возило, направете и моделирајте Комплетно склопување - Вклучува исти стакло од огледало, куќиште, заграда и технологија како оригиналниот дел што се појави на возилото. Економични и сигурни - функции слично на оригиналниот дел, но е многу поевтина од добивањето замена од застапништвото или оригиналниот производител. Лесна инсталација - Не е неопходна посебна алатка или опрема за инсталирање на овој нов дел. Осигурете се вклопување - за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете го вашиот Make, Model и Trim ниво во алатката за гаража. Дорман 955-1274 : Моќ на огледало на страничен преглед. Дорман 955-1274 : Моќ на огледало на страничен преглед. Ова огледало на вратата беше дизајнирано да изгледа, да се вклопи и да функционира како оригиналното склопување на огледалото за специфичната година на вашето возило, Make and Model.

Други карактеристики

Најдобри понуди