.

.

Поддржано со супериорни материјали и ригорозно тестирање, споевите на топката Moog даваат сигурни перформанси на кои можете да сметате. Иновациите за решавање пробл

Поддржано со супериорни материјали и ригорозно тестирање, споевите на топката Moog даваат сигурни перформанси на кои можете да сметате.

DEN 563.04

Количина на стоки
Тековен

Проблем за решавање на проблеми со лежиштето-Дизајн на метал до метал обезбедува сила и им овозможува на маснотиите да течат низ површината на лежиштето за намалено триење и долг живот Силни и издржливи - столпчињата со топки се преработени на топлина за да одговараат или да ги надминат барањата на ОЕ за да ја инхибираат предвремената неуспех и да ја подобрат јачината на замор. Подготвен штекер - ја инхибира корозијата и абењето со тоа што ќе дозволи нов лубрикант да испушти остатоци. Ги чува нечистотиите и водата надвор-претходно инсталирани компоненти на приклучокот за подигање штит од остатоци што предизвикуваат абење. Апсорбира влијанието - Белевил преоптоварување мијалник помага да се задржи пакетот за лежиште како што носат лежиштата. Лесно за инсталирање - Прецизни толеранции за лесна инсталација и усогласување на управувачот, што ви дава совршено вклопување веднаш од кутијата. Сеопфатна покриеност - Достапно за странски и домашни плочи. Се вклопува во возилата Cadillac, Chevy и GMC. Дизајнирано како замена на акции. Ги подобрува перформансите на шасијата и издржливоста. Лесен за инсталирање. Проблем за решавање на проблеми со лежиштето-Дизајн на метал до метал обезбедува сила и им овозможува на маснотиите да течат низ површината на лежиштето за намалено триење и долг живот. Силни и издржливи - столпчињата со топки се преработени на топлина за да одговараат или да ги надминат барањата на ОЕ за да ја инхибираат предвремената неуспех и да ја подобрат јачината на замор. Подготвен штекер - ја инхибира корозијата и абењето со тоа што ќе дозволи нов лубрикант да испушти остатоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди