.

.

Livtee 1 компјутери Кристал двојно Rhinestone Car Engine Stop Stop Stop Decoration Ring, додатоци за блинг автомобили, притискајте за почеток, копче за палење и копче за палење на копчето, шар?

Livtee 1 компјутери Кристал двојно Rhinestone Car Engine Stop Stop Stop Decoration Ring, додатоци за блинг автомобили, притискајте за почеток,

DEN 79.84

Количина на стоки
Тековен

Висок квалитет : Исклучителната декорација на автомобили изработена од висококвалитетна легура на цинк, која е цврста и издржлива, и со 102 кристали на неа, што го прави производот заслепувачки и убав за додаток за внатрешни работи на Glam Glam и уникатен женски подарок Големина : Надворешниот дијаметар на прстенот е 1,5 инч; Внатрешниот дијаметар на прстенот е 1,25 инчи; Дебелината е 0,12 инчи. Лесна инсталација : Секој кристален прстен има парче лента, само треба да ја излупите едната страна од лентата и да ја залепите страната на ореол, а потоа излупете ја другата страна на лентата и цврсто залепете го на копчето. Апликација : Овие декори на прстенот Rhinestone можат да се користат за копчиња за старт/стоп за моторот на автомобилот, копчињата за автомобил A/C, радио прекинувачи, смена на стапчиња итн. задоволи ги сите вас. Висок квалитет : Исклучителната декорација на автомобили изработена од висококвалитетна легура на цинк, која е цврста и издржлива, и со 102 кристали на неа, што го прави производот заслепувачки и убав за додаток за внатрешни работи на Glam Glam и уникатен женски подарок.

Други карактеристики

Најдобри понуди