.

.

Corhad 5pcs рокер прекинувач гума подигање црн прекинувач за преклопување на капакот за вклучување на прекинувачот за вклучување на капакот на капакот на капакот на ка?

Corhad 5pcs рокер прекинувач гума подигање црн прекинувач за преклопување на капакот за вклучување на прекинувачот за вклучување

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Објавувања за заштита на безбедноста-чувари за прекинувачи за менување-и капаците на прекинувачите се безбедни за употреба Вклучување на завртката- широка употреба. Тие можат да бидат дома и во фабриката. Моментен прекинувач за вклучување- капаците и прекинувачот се безбедни за употреба. Опфаќања на прекинувачот за вклучување-материјал со висок степен : капакот на прекинувачот е изработен од гума, што е здрав и издржлив, не е лесен за кршење и деформирање и може да ви служи за некое време. Обвивките за гума за чизми- Тие се мали во големина, не зафаќаат простор и се лесни за чување. Објавувања за заштита на безбедноста-чувари за прекинувачи за менување-и капаците на прекинувачите се безбедни за употреба. Вклучување на завртката- широка употреба. Тие можат да бидат дома и во фабриката. Моментен прекинувач за вклучување- капаците и прекинувачот се безбедни за употреба. Опфаќања на прекинувачот за вклучување-материјал со висок степен : капакот на прекинувачот е изработен од гума, што е здрав и издржлив, не е лесен за кршење и деформирање и може да ви служи за некое време. Обвивките за гума за чизми- Тие се мали во големина, не зафаќаат простор и се лесни за чување.

Други карактеристики

Најдобри понуди