.

.

10 пакувања 30/40 засилувач водоотпорен прекинувач за реле 5-пински 12V (SPDT) за автомобилски релеи од 12 волти за автомобили за автомобили Автоматски вентилатори автом?

10 пакувања 30/40 засилувач водоотпорен прекинувач за реле 5-пински 12V (SPDT) за автомобилски релеи од 12 волти за автомобили за

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

12 V водоотпорен 5-пински SPDT реле Одлична водоотпорна и изоларна способност, висок квалитет во сите временски услови Спецификации на релето со 5-пински SPDT SPDT : земја (85), VDC (30), активирање (86), излез N/C (87 A) и излез N/O (87). SPDT релето со 40 A/30 A голема можност за префрлување, има и нормално отворени и нормално затворени терминали, терминалот 87 A се напојува кога релето е неактивно и ја префрла моќта на терминалот 87 кога се активира релето. 12 V релеите можат да работат со некаде помеѓу 9 V и 14 V, многу погодни за 12 V автомобилски, морски и машински кола. Овие 12 V 5-пински релеи се оценети за да се справат со 30 A на нормално затворен пин 87А и 40А на нормално отворен пин 87. 12 V водоотпорен реле со 5-пински SPDT Одлична водоотпорна и испуштена способност, висок квалитет во сите временски услови. Спецификации на релето со 5-пински SPDT SPDT : земја (85), VDC (30), активирање (86), излез N/C (87 A) и излез N/O (87). SPDT релето со 40 A/30 A голема можност за префрлување, има и нормално отворени и нормално затворени терминали, терминалот 87 A се напојува кога релето е неактивно и ја префрла моќта на терминалот 87 кога се активира релето. 12 V релеите можат да работат со некаде помеѓу 9 V и 14 V, многу погодни за 12 V автомобилски, морски и машински кола.

Други карактеристики

Најдобри понуди