.

.

[3 пакет] Strighty најлонски каиш компатибилен со Kids Apple Watch Band, опсези за замена за iWatch Ultra Series 8 7 6 5 4 3 SE SE2 38mm 40mm 41mm & 42mm 44mm 45mm 49mm за момче девојче мал зглоб.

[3 пакет] Strighty најлонски каиш компатибилен со Kids Apple Watch Band, опсези за замена за iWatch Ultra Series 8 7 6 5 4

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Изберете Големина за да ја видите политиката за враќање за предметот 【Компатибилност】 Компатибилен за i Watch Series 8/7/6/5/4/3/2/1/SE, Nike+, Apple Watch Sport и Apple Watch Edition, сите модели. 2 големина (38мм/40мм/41мм, 42мм/44мм/45мм) за избор. 【Прилагодлив шарен дизајн на мали зглобови-Оваа лента за часовници е добро изработена и привлечна. Бендот е прилагодлив помеѓу 5,1 инчи до 7,4 инчи, опфаќајќи ја просечната должина на помладо и тинејџерско момче или девојчиња. 【Истегнати и дишени】 Полии i Watch ленти се изработени од врвен најловен најлон пријателски за кожата, чувствувајќи се меки на рацете, издржливо дишење и лесни. Обезбедете најдобро искуство со носење за спорт и секојдневно носење за вашите деца. 【Едноставно инсталирање】 Лесно за носење, лентите за спортски часовници се фрлаат од двете страни, заклучувајќи за Apple Watch точно и безбедно, лесно да се инсталираат и се отстрануваат. Услуга за клиенти од 24 часа】 : Секое проблеми или прашање во врска со нашите опсези на Apple Watch, ве молиме слободно контактирајте со нас. Среќното искуство на купувањето на клиентот е најважно за нас. 【Компатибилност】 Компатибилен за i Watch Series 8/7/6/5/4/3/2/1/SE, Nike+, Apple Watch Sport и Apple Watch Edition, сите модели. 2 големина (38мм/40мм/41мм, 42мм/44мм/45мм) за избор. 【Прилагодлив шарен дизајн на мали зглобови-Оваа лента за часовници е добро изработена и привлечна. Бендот е прилагодлив помеѓу 5,1 инчи до 7,4 инчи, опфаќајќи ја просечната должина на помладо и тинејџерско момче или девојчиња. 【Истегнати и дишени】 Полии i Watch ленти се изработени од врвен најловен најлон пријателски за кожата, чувствувајќи се меки на рацете, издржливо дишење и лесни.

Други карактеристики

Најдобри понуди