.

.

Movo SPR -5 Metal Smartphone Video Rig Grig со ротирачки телефонски прицврстувач за вертикално или хоризонтално снимање, монтирање за микрофон и светлина - кафез за стабилизатор на в?

Movo SPR -5 Metal Smartphone Video Rig Grig со ротирачки телефонски прицврстувач за вертикално или хоризонтално снимање, монтирање

DEN 479.20

Количина на стоки
Тековен

Movo Cage for Smartphones : Рачен видео -лагер за стабилизирање на снимките од смартфон на Apple и Android Држач на телефон за снимање на видео : Прилагодлив држач за телефон може да смести уреди ширина до 3,9 инчи и да ротира за хоризонтални или вертикални снимки. 1-годишна гаранција : Го вративме грбот! Нашите производи се дизајнирани да ги олеснат вашите технички проблеми, а не да ги додаваат на нив. Нашиот пријателски тим за поддршка на САД е тука да помогне. Соба за додатоци : Две ладни монтирани чевли ви овозможуваат да монтирате различни микрофони, светла и други додатоци на вашата опрема. Сигурна конструкција : Лесна, алуминиумска рамка може да ги издржи елементите, додека гумените залепи на рацете го олеснуваат снимањето за подолг временски период. Movo Cage for Smartphones : Рачен видео -лагер за стабилизирање на снимките од смартфон на Apple и Android. Држач на телефон за снимање на видео : Прилагодлив држач за телефон може да смести уреди ширина до 3,9 инчи и да ротира за хоризонтални или вертикални снимки.

Други карактеристики

Најдобри понуди