.

.

Полнач за автомобили Boxwave Cardibtival со Sony Walkman - Minimus Car Charger со DirectSync кабел, мал мал минимален компактен полнач за двојни автомобили за Sony Walkman - Jet Black

Полнач за автомобили Boxwave Cardibtival со Sony Walkman - Minimus Car Charger со DirectSync кабел, мал мал минимален компактен

DEN 447.20

Количина на стоки
Тековен

? [Минималистички дизајн] Полнач за автомобили во Boxwave компатибилен со Sony Walkman (NW-A306) Полначот за минимални автомобили е само 1,5 инчи и едвај ќе забележите дека е таму! Минималниот полнач за автомобили совршено се вклопува во стандардното пристаниште за запалени цигари во вашиот автомобил и го претвора во моќна станица за полнење. Едноставно вклучете го вклучениот микро USB кабел за да го наполните вашиот Walkman (NW-A306)!. ? [Двојни пристаништа] Минималниот полнач за автомобили може истовремено да наплаќа два уреди во исто време! Само набавете друг кабел и двете паметни порти ќе функционираат независно по стапката на секој уред, за да ги наполнат безбедно со најбрза можна брзина. ? [Мало, но моќно] Дон? Не остави малата големина да ве измами! Секоја од двата USB порта на порта со брзина од 2,4 засилувачи, со вкупна моќност од 4,8 засилувачи, што е 40% побрзо од повеќето други полначи!. ⚓ [Прво безбедност] Миникус полначот на автомобили ги штити вашите уреди од прекумерни струи, прегревање и над полнење. Полнењето запира кога батеријата е полна. Минималната рамка е конструирана од метално кадрирање со двојно инјекција, што обезбедува додадена издржливост!. ? [Димензии] Миникус полнач за автомобили : 38 x 25мм / 1,5 x 1 инч; Direct Sync Кабел : 80мм / 2,5 стапки. ? [Минималистички дизајн] Полнач за автомобили во Boxwave компатибилен со Sony Walkman (NW-A306). Полначот за минимални автомобили е само 1,5 инчи и едвај ќе забележите дека е таму! Минималниот полнач за автомобили совршено се вклопува во стандардното пристаниште за запалени цигари во вашиот автомобил и го претвора во моќна станица за полнење. Едноставно вклучете го вклучениот микро USB кабел за да го наполните вашиот Walkman (NW-A306)!. ? [Двојни пристаништа] Минималниот полнач за автомобили може истовремено да наплаќа два уреди во исто време! Само набавете друг кабел и двете паметни порти ќе функционираат независно по стапката на секој уред, за да ги наполнат безбедно со најбрза можна брзина. ? [Мало, но моќно] Дон? Не остави малата големина да ве измами! Секоја од двата USB порта на порта со брзина од 2,4 засилувачи, со вкупна моќност од 4,8 засилувачи, што е 40% побрзо од повеќето други полначи!. ⚓ [Прво безбедност] Миникус полначот на автомобили ги штити вашите уреди од прекумерни струи, прегревање и над полнење. Полнењето запира кога батеријата е полна. Минималната рамка е конструирана од метално кадрирање со двојно инјекција, што обезбедува додадена издржливост!.

Други карактеристики

Најдобри понуди