.

.

Меки силиконски уши на глувчето заштитен случај Дизни карактер компатибилен со I Watch Series 4 40mm 44mm за деца (Бело+црвено, 40мм)

Меки силиконски уши на глувчето заштитен случај Дизни карактер компатибилен со I Watch Series 4 40mm 44mm за деца (Бело+црвено, 40мм)

DEN 175.84

Количина на стоки
Тековен

Овој исклучителен случај е специјално дизајниран за серии сите верзии 40мм и 44мм Raisethrough Прецизен процес, овој случај многу добро одговара на Apple Watch, можете да имате точен пристап до екранот, копчето за напојување D Bezel го штити Apple Watch Glass од Impact, без да ја спречи функционалноста на екранот на допир. Направено од траен, отпорен на влијанија TPU, овој случај на Minnie Mouse Iwatch го штити вашиот Apple Watch од гребнатини, пад и испакнатина. Белешка : Бендот за гледање не е вклучен. Ве молиме контактирајте со нас ако имате проблем. Овој исклучителен случај е специјално дизајниран за серии сите верзии 40мм и 44мм. Raisethrough Прецизен процес, овој случај многу добро одговара на Apple Watch, можете да имате точен пристап до екранот, копчето за напојување D Bezel го штити Apple Watch Glass од Impact, без да ја спречи функционалноста на екранот на допир. Направено од траен, отпорен на влијанија TPU, овој случај на Minnie Mouse Iwatch го штити вашиот Apple Watch од гребнатини, пад и испакнатина.

Други карактеристики

Најдобри понуди