.

.

ИТРИМС ДОЛЕМЕ ЗА ТЕЛЕФОНСКИОТ КАРТ ЗА ТОЈОТА ТАКОМА -2022 КАРТ КАРТ КАРТ МОНТЕЛ МОЛОВНИ КАРДЕЛИ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ СТАНДЕРСКИ УСЛОВИ Универзален компатибилен со повеќ?

ИТРИМС ДОЛЕМЕ ЗА ТЕЛЕФОНСКИОТ КАРТ ЗА ТОЈОТА ТАКОМА -2022 КАРТ КАРТ КАРТ МОНТЕЛ МОЛОВНИ КАРДЕЛИ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ СТАНДЕРСКИ УСЛОВИ

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Апликација : Овој држач за телефон со автомобили одговара за Toyota Tacoma 2016-2023 Телефонот монтирање со копче за брзо ослободување и прилагодливи раце за стегач, лесна инсталација. Направено од пластична и алуминиумска легура со врвен квалитет, строг фабрички тест за КК, висок квалитет. Широка компатибилност : Монтирањето на таблата со автомобили е универзална компатибилна со i Phone, Samsung и повеќето паметни телефони и уреди. Белешка : Инструкциите за инсталација не се вклучени. Ако секое прашање во врска со инсталацијата на производот, Ве молиме слободно контактирајте не навремено, ние ќе обезбедиме специјализирани упатства. Услуга : Ве молиме, не двоумете се да ни кажете дали некое прашање, ние ќе дадеме се од себе за да ви помогнеме. Апликација : Овој држач за телефон со автомобили одговара за Toyota Tacoma 2016-2023. Телефонот монтирање со копче за брзо ослободување и прилагодливи раце за стегач, лесна инсталација. Направено од пластична и алуминиумска легура со врвен квалитет, строг фабрички тест за КК, висок квалитет.

Други карактеристики

Најдобри понуди