.

.

Држач за Телефон за автомобил, Држач За Чаша За Вода, Држач За Држач За Мобилен Телефон, Клип За Цртичка За Монтирање На Телефон Против Паѓање На Телефонски Држач Бе?

Држач за Телефон за автомобил, Држач За Чаша За Вода, Држач За Држач За Мобилен Телефон, Клип За Цртичка За Монтирање На Телефон Против

DEN 255.84

Количина на стоки
Тековен

❁_Нелизгачка гумена обвивкаи висококвалитетно●стегите на држачот за автомобил се изработени од алуминиумска легура, Целосна внатрешна обвивка на гумен материјал што не се лизга и не постои ризик од гребење Супер стабилен и издржлив. На дното на држачот има порта за полнење што ви овозможува да го поврзете телефонот со кабелот за полнење или аудио кабелот без да го извадите телефонот од држачот. ❁€360° Слободна Ротација €360° ротација топката главата дизајн целосно прилагодлив за секој агол на гледање, без разлика дали во пејзаж или портрет. Да се осигурате дека ќе можете безбедно да возите без да се плашите од несреќи или парични казни. Променете ја вашата перспектива со едноставно вртење. ❁_Универзална Компатибилност ●страничните стеги се погодни за мобилни телефони од 60 до 80 мм и се погодни за повеќето паметни телефони и ГПС уреди за стабилно држење. Држачот е погоден за мобилни телефони од 4,7 до 6,7 инчи. ❁●Тип на додатоци}производот е прилагоден со оригинални податоци за возилото; Вклопете се за Дефанзивец На Лендverер 2020-2022 година.Ве молиме проверете ги компатибилните модели и години пред купувањето. ❁+Најдобра Услуга Чувството На Клиентите е секогаш наш приоритет. Нашиот производ поддржува доживотна квалитетна услуга, доколку имате други прашања, слободно контактирајте не. ❁_Нелизгачка гумена обвивкаи висококвалитетно●стегите на држачот за автомобил се изработени од алуминиумска легура, Целосна внатрешна обвивка на гумен материјал што не се лизга и не постои ризик од гребење. Супер стабилен и издржлив. На дното на држачот има порта за полнење што ви овозможува да го поврзете телефонот со кабелот за полнење или аудио кабелот без да го извадите телефонот од држачот. ❁€360° Слободна Ротација €360° ротација топката главата дизајн целосно прилагодлив за секој агол на гледање, без разлика дали во пејзаж или портрет. Да се осигурате дека ќе можете безбедно да возите без да се плашите од несреќи или парични казни. Променете ја вашата перспектива со едноставно вртење.

Други карактеристики

Material:
Carbon Steel and rubber Theme
Color:
Black
Fitment :
for Hummer H2 2003-2007
Note:
1.We provide clear pictures, measurements where possible. Please check as much as possible to make sure the item is the one that you need. :
2.Please allow 0.5-1 inch difference due to manual measurement.(1inch=2.54cm) :
3.The color of the actual items may slightly different from the listing images due to different computer screen, thanks for your understanding. :
Package Included:
1 x Phone Holder with Box Package :

Најдобри понуди