.

.

Штанд со боксер и монтирање компатибилен со Purism Librem 5 Evergreen - PivotTrack Selfie Stand, Pivot Stand Pivot Mount for Purism librem 5 Evergreen - etет црно

Штанд со боксер и монтирање компатибилен со Purism Librem 5 Evergreen - PivotTrack Selfie Stand, Pivot Stand Pivot Mount for Purism

DEN 639.20

Количина на стоки
Тековен

? [Мазна стабилност] штанд на Boxwave и монтирање компатибилен со Purism Librem 5 Evergreen Selfie Stanie Pivot Track се одликува со интелигентни леќи и со можности за следење на лицето и предметите. Ова возбудливо ново парче технологија автоматски го следи вашето лице и се врти за да го следите секое движење! Со својата ротација од 270 степени, селфи -штандот Pivot Track го користи следењето и признавањето на лицето за да ве следи додека ја снимате вашата содржина!. ? [Extendable] Нема потреба да се грижите за поврзување со какви било апликации. Селфиот штанд за селфи е подготвен да оди веднаш штом ќе го вклучите. Многу лесен и удобен за употреба! Само кликнете на вашиот Librem 5 Evergreen во режим на портрет или пејзаж и започнете со снимање!. ✌ [[Двојна функција] Подлогата по стативите нозе овозможува стабилно снимање дури и додека екранот се движи! Со својата способност да се склопи и компресира, овој штанд е лесно да се однесе со вас до која било дестинација. Компатибилен со сите видови на платформи за емитување во живо, и многу забавно за употреба!. ? [Вклучено] стабилен за употреба додека истовремено се движи наоколу, доволно силен за да го одржи вашиот Librem 5 Evergreen на место преку ротација од 270 степени. ? [Компактен] Телефонскиот зафат расте и се намалува за совршено да ги вклопи димензиите на вашиот Librem 5 Evergreen и да го одржува безбедно во место!. ? [Мазна стабилност] штанд на Boxwave и монтирање компатибилен со Purism Librem 5 Evergreen. Selfie Stanie Pivot Track се одликува со интелигентни леќи и со можности за следење на лицето и предметите. Ова возбудливо ново парче технологија автоматски го следи вашето лице и се врти за да го следите секое движење! Со својата ротација од 270 степени, селфи -штандот Pivot Track го користи следењето и признавањето на лицето за да ве следи додека ја снимате вашата содржина!. ? [Extendable] Нема потреба да се грижите за поврзување со какви било апликации. Селфиот штанд за селфи е подготвен да оди веднаш штом ќе го вклучите. Многу лесен и удобен за употреба! Само кликнете на вашиот Librem 5 Evergreen во режим на портрет или пејзаж и започнете со снимање!. ✌ [[Двојна функција] Подлогата по стативите нозе овозможува стабилно снимање дури и додека екранот се движи! Со својата способност да се склопи и компресира, овој штанд е лесно да се однесе со вас до која било дестинација. Компатибилен со сите видови на платформи за емитување во живо, и многу забавно за употреба!.

Други карактеристики

Најдобри понуди