.

.

Прилагодлива држач за чаши за вода за автомобили во вода за мобилни телефони за монтирање на пијалаци за мобилни телефони за мобилен телефон Таблет држач за држач ?

Прилагодлива држач за чаши за вода за автомобили во вода за мобилни телефони за монтирање на пијалаци за мобилни телефони за мобилен телефон Таблет

DEN 3778.56

Количина на стоки
Тековен

Направено со ABS материјал, кој е и пријателски и издржлив Погодно за повеќето модели на мобилни телефони. Може да ротира 360 °, слободно да прилагоди разни визуелни агли. Усвојте структура на тока, погодна за брзо расклопување и инсталација. Постои пена (или мек лепак) во контакт со мобилниот телефон за ефикасно да ја заштити loveубовната машина од изгребана. Направено со ABS материјал, кој е и пријателски и издржлив за повеќето модели на мобилни телефони ROTATE 360 °, слободно прилагодете ги разни визуелни агли. Структура на токли на додавање, погодно за брзо расклопување и инсталација. Постои пена (или мек лепак) во контакт со мобилниот Телефон за ефикасно да ја заштити loveубовната машина од изгребана. Спецификација : Материјал : ABS+ SSILICONECOMPATIABL задоволителен одговор.

Други карактеристики

Material:
ABS+ Ssilicone
Compatibal:
Cellphone car holder
Package Included:
1* Car phone holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Најдобри понуди