.

.

Winzizo Проширување На Телефонскиот Приклучок, Држач За Монтирање Сјај Сјај Блинг За Мобилен Телефон Склопувачки Држач За Мобилен Телефон Држач За Преклопување На Пр?

Winzizo Проширување На Телефонскиот Приклучок, Држач За Монтирање Сјај Сјај Блинг За Мобилен Телефон Склопувачки Држач За Мобилен Телефон

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Winzizo Проширување На Телефонскиот Приклучок, Држач За Монтирање Сјај Сјај Блинг За Мобилен Телефон Склопувачки Држач За Мобилен Телефон Држач За Преклопување На Прстите за Паметни Телефони и Таблети Винзизо Проширувањето На Телефонскиот Приклучок е одлично за подобрување на зафатот и можностите на вашиот телефон,сигурно држење и продолжен дофат на палецот. Овој Склопувачки Држач ви овозможува раката да се опушти додека безбедно го држите телефонот, Работи во режими на пејзаж и портрет ,Одлично За селфи, видео разговори. И Склопувачкиот Држач е флексибилен, лесен за навалување, зафат, колапс и потпора, погоден за подобрување на стисокот на вашиот телефон. Winzizo Проширување На Телефонскиот Приклучок, Држач За Монтирање Сјај Сјај Блинг За Мобилен Телефон Склопувачки Држач За Мобилен Телефон Држач За Преклопување На Прстите за Паметни Телефони и Таблети.

Други карактеристики

Најдобри понуди