.

.

Мозонио кутија компатибилен со Apple Watch 42mm жени мажи, 3-пакувања мекиот компјутер со меки компјутер, целосна рамка за браник на капакот и чиста покривка на заштитнико?

Мозонио кутија компатибилен со Apple Watch 42mm жени мажи, 3-пакувања мекиот компјутер со меки компјутер, целосна рамка за браник на капакот и

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Com Компатибилност : Гледајте серија 3/2/1 42mm кутија компатибилен за Apple Watch Series 3 42mm (2017) & Series 2 42mm (2016) & Series 1 42mm [Забелешка : Гледајте или опсегот не е вклучен]. ❤ Perfect Match : Clear TPU-заштитниот случај на екранот вграден во заштитник на екранот го опфаќа екранот и заоблените рабови за целосна заштита од 360 степени за вашата серија за часовници 3/2/1 42mm + catch catching bling case case settred sparkle rhinestones, го прави вашиот часовник Изгледајте луксуз и привлечно (овој случај само заштитете 4 рабови, не вклучува заштитник на екранот). Едно купување добива три вида заштита и декорација, совпаѓајќи ги вашите различни потреби за носење. ❤ultra-терен материјал : Предниот капак на случајот за часовници TPU е лесен, нема да додаде најголемиот дел и нема да изгубите никаква чувствителност на допир, го штити екранот и четири страни, анти-колење на гребење. Без празнина и без меур. Случајот за компјутерски компјутер е направен од премиум поликарбонат, без деформација и обезбојување, го штити часовникот и околу рабовите од шокови или гребнатини. ❤ Лесно за инсталирање и употреба : Со прецизни исечоци за функционални копчиња и пристаништа, можете лесно да се вклучите и да го соблечете случајот, да не влијаете на вметнувањето на групата или да гледате полнење. Најдобар избор и подарок за loversубителите на i Watch. ❤ Што ќе добиете : 1* Исчистете го капакот на заштитниот екран TPU за гледање 42mm + 2* Bling PC Bumper Case за Watch 42mm + 1* Упатство за корисникот. Com Компатибилност : Гледајте серија 3/2/1 42mm кутија компатибилен за Apple Watch Series 3 42mm (2017) & Series 2 42mm (2016) & Series 1 42mm. [Забелешка : Гледајте или опсегот не е вклучен]. ❤ Perfect Match : Clear TPU-заштитниот случај на екранот вграден во заштитник на екранот го опфаќа екранот и заоблените рабови за целосна заштита од 360 степени за вашата серија за часовници 3/2/1 42mm + catch catching bling case case settred sparkle rhinestones, го прави вашиот часовник Изгледајте луксуз и привлечно (овој случај само заштитете 4 рабови, не вклучува заштитник на екранот).

Други карактеристики

Најдобри понуди