.

.

САЛУТУЈ Селфи Светло Со Држач, Мобилна Моќност Комплет За Осветлување Со Висока Осветленост Заштитен Преклоплив Со Држач За Телефон Торба За Складирање Далечинск?

САЛУТУЈ Селфи Светло Со Држач, Мобилна Моќност Комплет За Осветлување Со Висока Осветленост Заштитен Преклоплив Со Држач За Телефон

DEN 2067.04

Количина на стоки
Тековен

●силна отпорност на удар ● Усвојте висококвалитетен материјал, со силна отпорност на удар, отпорност на топлина, отпорност на истекување и други својства ●мобилна моќност●Кога снимањето на отворено може да користи и мобилно напојување, многу погодно за употреба. €Usb charing®Додадете USB интерфејс, може да наплаќа мобилен телефон во секое време, да го направи преносот во живо поудобен. ●заштеда на енергија и висока осветленост,led и rgb дизајн, има предности на заштеда на енергија, висока осветленост, голем агол на расејување и мало распаѓање на светлината. ①Преклоплива и мала големина за носење, преклоплив дизајн, може да се преклопи во мала големина за лесно складирање и носење. Преклопен дизајн, може да се преклопи во мала големина за лесно складирање и носење. Led и rgb дизајн, има предности на заштеда на енергија, висока осветленост, голем агол на расејување и мало распаѓање на светлината. Прифатете висококвалитетен материјал, со силна отпорност на удар, отпорност на топлина, отпорност на истекување и други својства. Со дисплеј со висока дефиниција, може директно да ја контролира вредноста на светлината, погодна за употреба.

Други карактеристики

Item Type:
Live Lamp Kit
Material:
ABS
Adjusting Range:
Electrodeless dimming
Lamp Beads:
180 (white)+ 180 (yellow)+30 (RGB)
Brightness:
10%-100%
RGB:
RGB P Y AUTO
Color Temperature:
3000K-7500K
Color Rendering Index:
Ra≥95
Plug Voltage:
100-240V
Plug Type:
US-Plug
Remote Control Battery Type:
CR2032 Button Battery (Included)
Remote Control Battery Capacity:
230mAh
Package List:
1 x Live Lamp1 x USB Cable:
1 x Plug:
1 x Instruction:
1 x Storage Bag:
1 x Remote Control:

Најдобри понуди