.

.

Lamicall Телефонски Држач За Magsafe Полнач - Прилагодлив Држач За Алуминиумско Полнење Приклучок Лулка За Биро 360° Ротација, Компатибилен Со apple iPhone 14 Плус 13 12 Мини, Про, Пр?

Lamicall Телефонски Држач За Magsafe Полнач - Прилагодлив Држач За Алуминиумско Полнење Приклучок Лулка За Биро 360° Ротација,

DEN 287.84

Количина на стоки
Тековен

●Дизајниран специјално За Mag Safe®овој држач за телефон е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, со елегантен изглед, добра стабилност и издржливост Целосно е компатибилен Со Apple i Phone14, i Phone14 плус, iphone14 pro, iphone14 pro max, i Phone 13 Mini, i Phone 13, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Pro Max, i Phone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max. Направете полнење поудобно. (Забелешка : овој производ не го вклучува Полначот Магсафе. ●Полесно Прилагодлив●овој држач За полнење Магсафе прифаќа универзален дизајн на топчести зглобови од 360°. Ставете го на вашето биро, можете да добиете удобен агол на гледање полесен за остварување повици за време на лице, гледање филмови или гледање рецепти. Овој приклучок за телефон е одличен и за употреба на вашата ноќна маса, така што нема повеќе да се тресете наутро за да го исклучите алармот. ●Внимателни Детали●гумени влошки во централниот отвор и основата на лулката на држачот на телефонот го штитат вашиот телефон од гребнатини и спречуваат лизгање на целиот држач.

Други карактеристики

Најдобри понуди